Sportovní, tělovýchovné spolky – Žlutava okres Zlín

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Žlutava.

1–10 firem z 193 nalezených Filtry

1FC Žlutava, z.s.

960 m Žlutava 191, Žlutava Bezdlužná

FC Žlutava, z.s., se sídlem Žlutava 191, 763 61, Žlutava, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 5649, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1996. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

2Skupina historického šermu Berendal

960 m Žlutava 301, Žlutava Bezdlužná

Skupina historického šermu Berendal, se sídlem Žlutava 301, 763 61, Žlutava, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 9321, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2002. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z…

3Guncenter

4.7
★★★★★
★★★★★
(123)
2.5 km tř. Tomáše Bati 1566, Otrokovice
Otevřeno od 14:00
Bezdlužná

Guncenter, se sídlem tř. Tomáše Bati 1566, 765 02, Otrokovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 61908, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2009. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je:…

4SPORT CENTRUM BAŤOV

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
2.7 km tř. Tomáše Bati 1619, Otrokovice
Otevřeno do 16:00
Bezdlužná

SPORT CENTRUM BAŤOV, se sídlem tř. Tomáše Bati 1619, 765 02, Otrokovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2014. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v…

5Speedskating club Otrokovice, z.s.

Sportovní klub se zaměřením na in-line rychlobruslení.

7TJ Jiskra Otrokovice1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
2.8 km Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

8NADĚJE (pobočka Otrokovice)42 poboček

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
2.8 km Wolkerova 1274, Otrokovice
Otevřeno do 24:00
Bezdlužná

Pomoc potřebným lidem. Hygienické zázemí osobám v nepříznivé sociální situaci spojené se ztrátou bydlení. Denní a týdenní stacionář, sociálně terapeutické dílny, sportovní a kulturní aktivity i účasti na soutěžích a festivalech.

10Ridlová Jitka- SPORTOVNÍ CENTRUM OTROKOVICE

3.8
★★★★★
★★★★★
(236)
3.1 km J.Jabůrkové 1819, Otrokovice
Otevřeno do 24:00

Naše sportovní centrum nabízí squashové kurty, bowlingové dráhy, alpining, power plate, masáže. Nekuřácká restaurace s dětským koutkem.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Žlutava – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.