Sportovní, tělovýchovné spolky – Zlechov okres Uherské Hradiště

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Zlechov.

1–10 firem z 179 nalezených Filtry

1TJ Buchlovice

2.6 km Sportovní 574, Buchlovice Bezdlužná

TJ Buchlovice, se sídlem Sportovní 574, 687 08, Buchlovice, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 4290, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1993. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat…

2Sportovní klub Boršice

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
2.9 km U hřiště 2, Boršice Bezdlužná

Provoz šachového klubu.

3Asociace 8.historického pluku francouzské řadové pěchoty

Realizujeme rekonstrukce bitev, výstavy, přednášky a budujeme památníky. Dále se zabýváme co nejvěrnější rekonstrukcí všech detailů dobové výstroje a výzbroje z období napoleonských válek a učíme se původním povelům i manévrům ve francouzštině.

4Folklorní studio Buchlovice z.s.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
3.4 km Brněnská 16, Buchlovice Bezdlužná

Zajišťujeme vystoupení folklórních souborů. Nabízíme tanec, hudbu a zpěv a komponované pořady nebo besedy u cimbálu.

5Základní škola, Velehrad, okres Uherské Hradiště

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
3.5 km Salašská 300, Velehrad Bezdlužná

Základní škola pro 250 žáků s družinou, jídelnou a klubem.

7Středisko volného času Klubko Staré Město, příspěvková organizace

4.4
★★★★★
★★★★★
(32)
3.9 km U Školky 1409, Staré Město Bezdlužná

Nabízíme volnočasové aktivity pro děti a mládež. Pořádáme akce, tábory a vedeme zájmové kroužky. děláme programy na míru jak pro školy, tak i pro firmy.

8MORRIGAN skupina historického šermu, o.s.

MORRIGAN skupina historického šermu, o.s., se sídlem Bratří Mrštíků 1598, 686 03, Staré Město, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 12248, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2007. Zdroj: výpis z dat Registru Ares,…

9TENISOVÁ AKADEMIE SLOVÁCKO z. s. (pobočka Staré Město)1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
4.0 km Salašská 2182, Staré Město Bezdlužná

TENISOVÁ AKADEMIE SLOVÁCKO z. s., se sídlem Salašská 2182, 686 03, Staré Město, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 20802, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2015. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání…

10Soubor písní a tanců DOLINA o.s.

4.3 km Sochorcova 808, Staré Město Bezdlužná

Provoz kulturního souboru s tématem srdečnosti jeho lidu, zvyků a lidových obyčejů.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Zlechov – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.