Sportovní, tělovýchovné spolky – Želechovice okres Olomouc

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Želechovice.

1–10 firem z 267 nalezených Filtry

1SPORTCENTRUM FACTORY

4.7
★★★★★
★★★★★
(82)
2.1 km Bezručovo nám. 440, Uničov
Otevřeno do 17:00

SPORTCENTRUM FACTORY, se sídlem Bezručovo nám. 440, 783 91, Uničov, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 190687, Městský soud v Praze. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2012. Předmětem podnikání je: výroba, obchod a služby…

2Klub rekreačního sportu Uničov, o.s.

2.1 km Brníčko 1341, Uničov Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní aktivity.

3Tenisový klub gymnázium Uničov

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
2.1 km Nemocniční 1190, Uničov Bezdlužná

Provoz tenisového klubu.

4Býtfit, z.s.

2.2 km Stromořadí 420, Uničov Bezdlužná

Býtfit, z.s., se sídlem Stromořadí 420, 783 91, Uničov, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 15523, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2016. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

5TJ Delta, plavecké sporty Mohelnice1 pobočka

2.2 km Nemocniční 1420, Uničov Bezdlužná

Provozujeme tělovýchovnou jednotu zaměřenou na plavecké sporty.

6WIKY, spol. s r. o. (pobočka Uničov)53 poboček

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
2.5 km Masarykovo náměstí…, Uničov
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Společnost poskytuje služby v oblasti prodeje hraček, kancelářských potřeb, sportovního vybavení aj. Provoz eshopu.

7TJ Uničov

Tělovýchovná jednota. Oddíl turistický, šachový, atletický, tenisový a cyklistický. Provozujeme klub zaměřený na minigolf.

9Tělocvičná jednota Sokol Střelice, Uničov

3.6 km Střelice 131, Uničov Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíl všestrannosti a malé kopané.

10Historický spolek Kirri

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
3.9 km Pňovice 10, Pňovice Bezdlužná

Historický spolek Kirri, se sídlem Pňovice 10, 784 01, Pňovice, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 7608, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2007. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat…


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Olomouc


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Želechovice – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.