Sportovní, tělovýchovné spolky – Záříčí okres Kroměříž

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Záříčí.

1–10 firem z 104 nalezených Filtry

1Obec Záříčí

1.4 km Záříčí 25, Záříčí
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Obec Záříčí leží nedaleko Kroměříže. Je členem Mikroregionu Střední Haná. Obec se nachází v nádherném a turisticky velmi atraktivním kraji nedaleko řeky Moravy. Obecní úřad poskytuje služby Czech POINTu.

5TJ Haná Záříčí

2.8 km Ječmínkova 291, Chropyně Bezdlužná

TJ Haná Záříčí, se sídlem Ječmínkova 291, 768 11, Chropyně, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 1268, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

7Základní škola Chropyně, okres Kroměříž, příspěvková organizace1 pobočka

3.0 km Komenského 335, Chropyně Bezdlužná

Základní škola. Ve škole je zajištěna péče o děti s výukovými vadami, logopedickými problémy i tělesným postižením. Škola má žákovskou knihovnu, dvě počítačové pracovny, školní pozemek, kuchyň, dílny, specializované pracovny fyziky, chemie, přírodopisu, jazykové pracovny, učebny hudební výchovy,…

8Tělovýchovná jednota Sokol Žalkovice

6.7 km Žalkovice 82, Žalkovice Bezdlužná

Sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií, oddíl volejbalu, tenisu, kopané a stolního tenisu.

9MONT-KOVO, spol. s r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(47)
7.4 km Břest 81, Břest Bezdlužná

MONT-KOVO se zaměřuje na výrobu a dodávku montovaných hal a ocelových konstrukcí již od roku 1995.

10Jezdecká stáj S+S Kroměříž

7.5 km Postoupky 190, Kroměříž Bezdlužná

Jezdecká stáj S+S Kroměříž, se sídlem Postoupky 190, 767 01, Kroměříž, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 12325, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2007. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z…


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Kroměříž


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Záříčí – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.