Sportovní, tělovýchovné spolky – Vysoká okres Bruntál

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Vysoká.

1–10 firem z 81 nalezených Filtry

1TJ ČSSS Vysoká

1.7 km Pitárné 12, Vysoká Bezdlužná

TJ ČSSS Vysoká, se sídlem Pitárné 12, 793 99, Vysoká, v okrese Bruntál a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 12423, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1992. Předmětem podnikání je: Hostinská činnost Výroba, obchod a služby neuvedené v…

2TJ Slezan Osoblaha, z.s.

8.9 km Klášterní 131, Osoblaha Bezdlužná

Vedeme spolek tělovýchovné jednoty.

3TJ Sokol Bohušov z.s.

9.0 km Bohušov, Bohušov Bezdlužná

Vedeme sportovně tělovýchovný klub se zaměřením na fotbal.

4FK Slezan Osoblaha, z.s.

9.0 km Na Náměstí 106, Osoblaha Bezdlužná

FK Slezan Osoblaha, z.s., se sídlem Na Náměstí 106, 793 99, Osoblaha, v okrese Bruntál a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 13107, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2003. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v…

5TJ Sokol Slezské Pavlovice

TJ Sokol Slezské Pavlovice, se sídlem Slezské Pavlovice 95, 793 99, Slezské Pavlovice, v okrese Bruntál a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 12614, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1992. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

6Fotbalový klub Avízo Město Albrechtice

Fotbalový klub Avízo Město Albrechtice, se sídlem Osoblažská 374/1, 793 95, Město Albrechtice, v okrese Bruntál a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 12505, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Předmětem podnikání je: Hostinská…

7T.J. Tatran Hynčice

T.J. Tatran Hynčice, se sídlem nám. ČSA 10/23, 793 95, Albrechtice-Město Albrechtice, v okrese Bruntál a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 12632, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1993. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

8TJ Rusín z.s.

12.1 km Rusín 21, Rusín Bezdlužná

TJ Rusín z.s., se sídlem Rusín 21, 793 97, Rusín, v okrese Bruntál a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 12621, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1992. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3…

9Tělovýchovná jednota Tatran Holčovice

13.6 km Komora 46, Holčovice Bezdlužná

Tělovýchovná jednota provozuje fotbalový klub. Účastníme se fotbalových turnajů a soutěží. Disponujeme týmem mužů, přípravky a žáků.

10TJ Sokol Heřmanovice

15.5 km Heřmanovice 131, Heřmanovice Bezdlužná

TJ Sokol Heřmanovice, se sídlem Heřmanovice 131, 793 74, Heřmanovice, v okrese Bruntál a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 12717, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1993. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj:…


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Bruntál


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Vysoká – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.