Sportovní, tělovýchovné spolky – Vyškovec okres Uherské Hradiště

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Vyškovec.

1–10 firem z 179 nalezených Filtry

1Obec Žítková

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
4.8 km Žítková 161, Starý Hrozenkov Bezdlužná Ověřená

Návštěvník Žítkové zde může najít soubor původních domů. Kromě krásné přírody s chráněnými orchidejovými loukami je tu také přírodní koupaliště. Obecní úřad pro své obyvatele pravidelně zveřejňuje nové informace na úřední desce. V obci se nachází knihovna a turistické informační centrum s…

2FK KOMŇA

6.1 km Komňa 299, Komňa Bezdlužná

Provozujeme sportovní fotbalový klub.

3SPORTKLUB NIVA, příspěvková organizace

9.2 km Pitín 361, Pitín Bezdlužná

Koupaliště, tenisové kurty, plážový volejbal, nafukovací halu. Pronájem pro veřejné i firemní akce s posezením. Pravidelné turnaje, dětské hřiště, parkoviště, občerstvení v areálu koupaliště s posezením, sprchy, toalety, převlékárny a další.

4Základní škola Josefa Bublíka, Bánov, okres Uherské Hradiště, Příspěvková…

9.5 km Bánov 507 , Bánov Bezdlužná

Základní škola Josefa Bublíka je pro 400 žáků. Nachází se zde družina, jídelna a klub. Organizace má spoustu zájmových kroužků. Najdete nás i na facebooku.

5FC Bánov

9.5 km Bánov 27 , Bánov Bezdlužná

Provozujeme tělovýchovný spolek se zaměřením na fotbal.

6Tělovýchovná jednota Pitín z.s.

10.6 km Pitín 361, Pitín Bezdlužná

Tělovýchovná jednota Pitín z.s., se sídlem Pitín 361, 687 71, Pitín, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 4132, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1993. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj:…

7SK Záhorovice, z. s.

10.6 km Záhorovice 140, Záhorovice Bezdlužná

SK Záhorovice, z. s., se sídlem Záhorovice 140, 687 71, Záhorovice, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 4375, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1993. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

9AGRAMM, spol. s r.o. - ubytování1 pobočka

4.9
★★★★★
★★★★★
(1)
10.8 km Světlov 983, Bojkovice

Areál Podzámčí Nový Světlov nabízí ubytování ve dvoulůžkových apartmánech s vlastním sociálním zařízením a TV. Rychlovarná konvice, konferenční místnost, tenisové kurty i parkování v areálu.

10Tělovýchovná jednota Sokol Nezdenice

10.8 km Nezdenice 168, Nezdenice Bezdlužná

Tělovýchovná jednota Sokol Nezdenice, se sídlem Nezdenice 168, 687 32, Nezdenice, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 4329, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1993. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Vyškovec – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.