Sportovní, tělovýchovné spolky – Vranovice okres Brno - venkov

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Vranovice.

1–10 firem z 248 nalezených Filtry

1Tělovýchovná jednota Přibice z.s.

2.9 km Přibice 428, Přibice Bezdlužná

Tělovýchovná jednota Přibice z.s., se sídlem Přibice 428, 691 24, Přibice, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 605, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Předmětem podnikání je: Prodej kvasného lihu, konzumního…

3Klub Lhéta, o.s.

4.7
★★★★★
★★★★★
(3)
4.3 km Za Kostelem 37, Přísnotice Bezdlužná

Klub Lhéta, o.s., se sídlem Za Kostelem 37, 664 63, Přísnotice, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 13117, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2008. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v…

4KNOCK - OUT s.r.o.

5.1 km U Rybníka 25, Žabčice Bezdlužná

Recyklujeme pryž a vyrábíme z něj další užitečné produkty jako jsou dětská hřiště, ruské kuželky, izolační materiály nebo hřiště a figurky pro venkovní společenské hry. Všechny naše výrobky mají označení Český výrobek, podporují sportovní a společenské aktivity dětí i dospělých. Jsou hojně…

5Tělocvičná jednota Sokol Žabčice

5.2 km Nádražní 365 , Žabčice Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnost pro cvičence všech věkových kategorií.

7FighterShop

4.9
★★★★★
★★★★★
(3)
5.7 km Brněnská 739, Pohořelice Bezdlužná

FighterShop, se sídlem Brněnská 739, 691 23, Pohořelice, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 106691, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2018. Předmětem podnikání je: výroba, obchod a služby…

8Sportovní klub SKUNK UNKOVICE

6.0 km Unkovice 191, Unkovice Bezdlužná

Sportovní klub SKUNK UNKOVICE, se sídlem Unkovice 191, 664 63, Unkovice, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 8756, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2001. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

9Tenisový oddíl Nosislav

6.1 km Za Mostem, Nosislav Bezdlužná

Tenisový oddíl Nosislav, se sídlem Za Mostem, 691 64, Nosislav, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 7427, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1999. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis…

10FbC Pohořelice, o. s.

6.1 km Dlouhá 35, Pohořelice Bezdlužná

FbC Pohořelice, o. s., se sídlem Dlouhá 35, 691 23, Pohořelice, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 16645, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2012. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - venkov


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Vranovice – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.