Sportovní, tělovýchovné spolky – Vilémov okres Olomouc

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Vilémov.

1–10 firem z 268 nalezených Filtry

1Tělocvičná jednota Sokol Bílsko

1.9 km Bílsko 36, Bílsko Bezdlužná

Sportovní činnosti i akce pro cvičence všech věkových kategorií. Nohejbalový oddíl a klub všestrannosti.

2Tělocvičná jednota SOKOL Luká

3.9 km Luká 126, Luká Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme fotbalový oddíl a účastníme se zápasů a tréninků.

3Šachový klub Luká

3.9 km Luká 80, Luká Bezdlužná

Provoz klubu zaměřeného na šachy.

4Tělocvičná jednota Sokol Cholina

5.0 km Cholina 171, Cholina Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíl malé kopané a pořádáme společenské akce a sportovní turnaje.

5Klub vytrvalostních sportů Olomouc

Klub vytrvalostních sportů Olomouc, se sídlem Zákostelí 84, 783 44, Náměšť na Hané, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 794, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

6TJ Sokol Odrlice

6.2 km Hliníky 418, Senice na Hané Bezdlužná

Provozujeme sportovní areály a stadiony.

7Tělocvičná jednota Sokol Náměšť na Hané

Zajišťujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíl všestrannosti, stolního tenisu a volejbalu.

8TJ Sokol Měrotín

6.6 km Měrotín 63, Měrotín Bezdlužná

Organizujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií.

9TJ Senice na Hané

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
6.8 km Vodní 53, Senice na Hané Bezdlužná

Provozujeme tělovýchovnou jednotu s oddílem házené a malé kopané. Pořádáme zdravotní cvičení a cvičení seniorek.

10Myslivecký spolek Nové Mlýny z.s.

7.3 km Sobáčov 98, Mladeč Bezdlužná

Myslivecký spolek Nové Mlýny z.s., se sídlem Sobáčov 98, 783 21, Mladeč, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 1554, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1992. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Olomouc


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Vilémov – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.