Sportovní, tělovýchovné spolky – Těšany okres Brno - venkov

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Těšany.

1–10 firem z 251 nalezených Filtry

1Orel jednota Těšany

1.8 km Těšany 18 , Těšany Bezdlužná

Provozujeme křesťanskou organizaci zabývající se výchovou mladých lidí i dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit.

2Orel jednota Moutnice

2.7 km Moutnice 154, Moutnice Bezdlužná

Provozujeme křesťanskou organizaci zabývající se výchovou mladých lidí i dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit.

3BISON sportswear - výroba dresů1 pobočka

4.7
★★★★★
★★★★★
(45)
3.2 km Nesvačilka 115, Nesvačilka
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

BISON sportswear - výroba dresů, se sídlem Nesvačilka 115, 664 54, Nesvačilka, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 72074, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2011. Pracuje u nás 25 - 49…

4Sportovní klub SK Žatčany

5.1 km Žatčany 306 , Žatčany Bezdlužná

Provozujeme tělovýchovnou jednotu.

5Orel jednota Žatčany

5.1 km Žatčany 152, Žatčany Bezdlužná

Provozujeme křesťanskou organizaci zabývající se výchovou mladých lidí i dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit.

6Tělocvičná jednota Sokol Žatčany

5.1 km Žatčany , Žatčany Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnost pro cvičence všech věkových kategorií.

8Tělocvičná jednota Sokol Měnín

6.9 km Měnín 250, Měnín Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnost pro cvičence všech věkových kategorií.

9Sportovní klub STARÁ HORA

Sportovní klub STARÁ HORA, se sídlem Štefánikova 1035, 664 53, Újezd u Brna, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 11194, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2005. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

10Klub stolního hokeje Újezd u Brna

7.5 km Hybešova 225, Újezd u Brna Bezdlužná

Klub stolního hokeje Újezd u Brna, se sídlem Hybešova 225, 664 53, Újezd u Brna, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 7778, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2000. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - venkov


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Těšany – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.