Sportovní, tělovýchovné spolky – Sulimov okres Kroměříž

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Sulimov.

1–10 firem z 104 nalezených Filtry

1Sportovní a turistický klub Sulimov

310 m Sulimov 51, Sulimov Bezdlužná

sportovní a turistický klub.

2ŠK Sulimov

310 m Sulimov 39, Sulimov Bezdlužná

ŠK Sulimov, se sídlem Sulimov 39, 768 21, Sulimov, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 8566, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2001. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

3Hokejbalový Club Kvasice Knights

3.7 km Družstevní 644, Kvasice Bezdlužná

Hokejbalový Club Kvasice Knights, se sídlem Družstevní 644, 768 21, Kvasice, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 10127, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2003. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

4Klub vojáků v záloze

3.7 km Čtvrtky 677, Kvasice Bezdlužná

Klub vojáků v záloze, se sídlem Čtvrtky 677, 768 21, Kvasice, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 39406, Městský soud v Praze. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 2000. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z…

5TJ Sokol Kvasice

3.9 km A. Dohnala 14, Kvasice Bezdlužná

Sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií, šachový oddíl. Vedení klubu házené, sálové kopané, florbalu, stolního tenisu a cvičení žen i rodičů s dětmi.

6VODÁCKÝ KLUB KVASICE Z.S

4.0 km Bělovská 605, Kvasice Bezdlužná

VODÁCKÝ KLUB KVASICE Z.S, se sídlem Bělovská 605, 768 21, Kvasice, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 15251, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2010. Předmětem podnikání je: Hostinská činnost Výroba, obchod a služby neuvedené…

7Tělocvičná jednota Sokol - Kostelany

4.0 km Kostelany 119, Kostelany Bezdlužná

Tělocvičná jednota Sokol, se sídlem Kostelany 119, 767 01, Kostelany, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 28327, Městský soud v Praze. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 1994. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

8Škola TAE KWON-DO CLUB BRNO ITF, z. s. (pobočka Kvasice)3 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(32)
4.0 km Hráza 197, Kvasice Bezdlužná

Škola TAE KWON-DO CLUB BRNO ITF, z. s., se sídlem Hráza 197, 768 21, Kvasice, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 8045, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2000. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Více informací naleznete na…

9TJ Plavecké sporty Kroměříž

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
7.3 km Obvodová 3965, Kroměříž

Naše organizace zajištuje kurzy plavání, pro neplavce i pro děti. Najdete nás v Kroměříži.

10Tělovýchovná jednota Zdounky, z.s.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
7.3 km Cvrčovská 435, Zdounky Bezdlužná

Tělovýchovná jednota Zdounky, z.s., se sídlem Cvrčovská 435, 768 02, Zdounky, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 990, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj:…


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Kroměříž


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Sulimov – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.