Sportovní, tělovýchovné spolky – Štramberk okres Nový Jičín

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Štramberk.

1–10 firem z 108 nalezených Filtry

1Orel jednota Štramberk

120 m Náměstí 1 , Štramberk Bezdlužná

Pořádáme volejbalové, fotbalové, florbalové turnaje a jiné sportovních aktivity.

2Tělocvičná jednota Sokol Štramberk

1,000 m Štramberk , Štramberk Bezdlužná

Tělovýchovná jednota provozuje oddíly metané, tenisu, futsalu a florbalu. Provoz sportovního areálu a tenisových kurtů.

3Vodní sporty RELAX, s.r.o. (pobočka Kopřivnice)2 pobočky

Vodní sporty RELAX, s.r.o., se sídlem Na Vápenkách 379/29, 742 21, Kopřivnice, v okrese Nový Jičín a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 30299, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2007. Pracuje u nás 10 - 19…

4ISABEL, s.r.o.

1.4 km Duhová 1461/16, Kopřivnice
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

ISABEL, s.r.o., se sídlem Duhová 1461/16, 742 21, Kopřivnice, v okrese Nový Jičín a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 34489, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2009. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a…

5KRAVMAGA-TEAM.CZ (pobočka Kopřivnice)4 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
1.6 km Alšova 1123/2, Kopřivnice
Otevřeno od 19:30
Bezdlužná

KRAVMAGA-TEAM.CZ, se sídlem Alšova 1123/2, 742 21, Kopřivnice, v okrese Nový Jičín a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 16517, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2018. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj:…

6Klub házené Kopřivnice

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
1.7 km Sportovní 741/17 , Kopřivnice Bezdlužná

Klub zaměřený na házenou.

8Asociace sportovních klubů Tatra Kopřivnice - Kopřivnice

Asociace sportovních klubů Tatra Kopřivnice, se sídlem Masarykovo náměstí 540/3, 742 21, Kopřivnice, v okrese Nový Jičín a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 46, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1990. Více informací naleznete na…

9BK KOPŘIVNICE

5.0
★★★★★
★★★★★
(5)
2.0 km Masarykovo náměstí…, Kopřivnice Bezdlužná

Badmintonový klub.

10Figure Skating Club Kopřivnice, z.s.

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
2.0 km Masarykovo náměstí…, Kopřivnice Bezdlužná

Vedeme krasobruslařský klub. Pravidelně se zúčastňujeme domácích i zahraničních krasobruslařských soutěží.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Nový Jičín


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Štramberk – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.