Sportovní, tělovýchovné spolky – Stařechovice okres Prostějov

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Stařechovice.

1–10 firem z 121 nalezených Filtry

1Tělocvičná jednota Sokol Stařechovice

200 m Stařechovice , Stařechovice Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnosti i akce pro cvičence všech věkových kategorií. Dále provozujeme oddíly fotbalu, florbalu, stolního tenisu, lehké atletiky, sportovní gymnastiky či plavání.

3KAMANDR WHEEL s.r.o.

2.8 km Bílovice 131, Bílovice-Lutotín
Otevřeno od 10:00
Bezdlužná

KAMANDR WHEEL s.r.o., se sídlem Bílovice 131, 798 41, Bílovice-Lutotín, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 87911, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2015. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem…

4Golf Resort Prostějov1 pobočka

4.9
★★★★★
★★★★★
(17)
3.0 km Legionářská 915, Kostelec na Hané
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Golf Resort Prostějov, se sídlem Legionářská 915, 798 41, Kostelec na Hané, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 7868, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2000. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj:…

5Tělocvičná jednota Sokol Čelechovice na Hané

Pořádání sportovních činností a akcí pro cvičence všech věkových kategorií.

6TĚLOCVIČNÁ JEDNOTA SOKOL SMRŽICE

4.7 km Koupelky 173, Smržice Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií.

7TJ Sokol Zdětín

4.8 km Zdětín 50, Zdětín Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií.

8T.J. Smržice

4.9 km Za farskou 466, Smržice Bezdlužná

Provoz tělovýchovného spolku.

9TJ Ohrozim

5.7 km Ohrozim 25, Ohrozim Bezdlužná

Provoz tělovýchovné jednoty.

10BK Prostějov

BK Prostějov, se sídlem Za Kosteleckou 51, 796 01, Prostějov, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 9994, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2003. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Prostějov


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Stařechovice – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.