Sportovní, tělovýchovné spolky – Stará Ves nad Ondřejnicí okres Ostrava - město

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Stará Ves nad Ondřejnicí.

1–10 firem z 349 nalezených Filtry

1Tělocvičná jednotka Sokol Košatka

2.5 km Lubinská 47, Stará Ves nad… Bezdlužná

Tělocvičná jednotka Sokol Košatka, se sídlem Lubinská 47, 739 23, Stará Ves nad Ondřejnicí-Košatka, v okrese Ostrava - město a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 28599, Městský soud v Praze. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 2002. Předmětem…

2Tělocvičná jednota SOKOL Proskovice1 pobočka

4.6
★★★★★
★★★★★
(25)
2.5 km Světlovská 91/41, Ostrava, Proskovice Bezdlužná

Zabýváme se sportovní činnosti a akcemi pro cvičence všech věkových kategorií. Pořádáme a účastníme se sportovních i kulturních akcí.

3LKK Ostrava, spolek

4.4
★★★★★
★★★★★
(88)
3.8 km Hořínkova 835/20, Ostrava Bezdlužná

Provozujeme lyžařský areál Kociánka, který se nachází v krásném beskydském prostředí v Beskydech. Součástí areálu je upravené bezplatné parkoviště, 350 m dlouhá sjezdovka, vlek POMA, 80 m dětský lanový vlek, příjemná vyhřívárna, přírodní sníh.

4PYROTECHNICKÁ SLUŽBA s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(52)
4.3 km Plzeňská 957/400, Ostrava-Stará Bělá Bezdlužná

Střelnice s možností pořádání různých společenských akcí. Součástí objektu je 100 a 50 metrové střeliště a brokové střeliště s loveckým kolem, univerzálním a americkým trapem. Dále nabízíme pronájem společenské místnosti s venkovním posezením pro pořádání akcí.

5Orel jednota Ostrava - Stará Bělá

Orel jednota Ostrava - Stará Bělá, se sídlem Klečkova 850/13, 724 00, Ostrava-Stará Bělá, v okrese Ostrava - město a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 18532, Krajský soud v Brně. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 1990. Předmětem podnikání je:…

6AVZO-TSČ-ČR ZO Stará Bělá

Naše sportovní organizace se zaměřuje na turistiku, střelbu ze vzduchovky i táboření. Pořádáme turnaje a soutěže.

7Tělovýchovná jednota Sokol Stará Bělá, z.s.

Tělovýchovná jednota Sokol Stará Bělá, z.s., se sídlem Junácká 6/138, 724 00, Ostrava-Stará Bělá, v okrese Ostrava - město a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 527, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Předmětem podnikání je:…

8SKI KUTÁČ, s.r.o.

SKI KUTÁČ, s.r.o., se sídlem Mitrovická 253/216, 724 00, Ostrava-Stará Bělá, v okrese Ostrava - město a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 60042, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2014. Předmětem podnikání je:…

9KABENA REAL s.r.o. - Tenis Krutil1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(30)
5.2 km Nad Rybníkem 1173/7, Ostrava
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Společnost poskytuje služby v oblasti prodeje tenisového a badmintonového vybavení a příslušenství.

10Tělocvičná jednota Sokol Nová Bělá

Naše tělovýchovná jednota se zabývá sportovní činností. Pořádáme akce pro cvičence všech věkových kategorií.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Ostrava - město


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Stará Ves nad Ondřejnicí – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.