Sportovní, tělovýchovné spolky – Slup okres Znojmo

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Slup.

1–10 firem z 114 nalezených Filtry

1Sportovní fotbalový klub Slup

1.7 km Slup 159, Slup Bezdlužná

Sportovní fotbalový klub Slup, se sídlem Slup 159, 671 28, Slup, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 890, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

2T.J. Micmanice

2.1 km Micmanice 302, Strachotice Bezdlužná

Provoz sportovního klubu.

4Sokol Hrádek

5.1 km Hrádek 159, Hrádek Bezdlužná

Sportovní klub.

5TJ Hodonice z.s.1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
6.9 km Obecní 287, Hodonice Bezdlužná

TJ Hodonice z.s., se sídlem Obecní 287, 671 25, Hodonice, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 1371, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat…

6Sportovní hala Hodonice (pobočka Hodonice)1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
7.1 km Na Vinici, Hodonice Bezdlužná

Sportovní hala Hodonice, se sídlem Na Vinici, 671 25, Hodonice, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 1371, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat…

7Sportovní klub Chvalovice

8.5 km Chvalovice 80, Chvalovice Bezdlužná

Sportovní klub Chvalovice, se sídlem Chvalovice 80, 669 02, Chvalovice, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 7316, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1999. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

8Sportovní Klub AJAX Dyjákovice

8.8 km Dyjákovice, Dyjákovice Bezdlužná

Sportovní Klub AJAX Dyjákovice, se sídlem Dyjákovice, 671 26, Dyjákovice, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 236, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1990. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

9TJ Velký Karlov

9.1 km Velký Karlov 68, Velký Karlov Bezdlužná

Sportovní klub zaměřený na fotbal.

10AKIM CZ, s.r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(16)
9.3 km Oblekovice 480, Znojmo Bezdlužná

AKIM CZ, s.r.o., se sídlem Oblekovice 480, 671 81, Znojmo, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 46605, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2004. Předmětem podnikání je: opravy silničních vozidel…


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Znojmo


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Slup – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.