Sportovní, tělovýchovné spolky – Rozstání okres Prostějov

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Rozstání.

1–10 firem z 123 nalezených Filtry

1Tělocvičná jednota Sokol Rozstání

220 m Rozstání 95, Rozstání Bezdlužná

Provozujeme sportovní činnosti a akce pro pro cvičence všech věkových kategorií.

2TJ Otinoves

3.7 km Otinoves 6, Otinoves Bezdlužná

Provoz tělovýchovné jednoty.

3SK-JIMM

7.2 km Bousín 25, Bousín Bezdlužná

Propagace a organizování sportovních a volnočasových aktivit.

4SK Protivanov

4.5
★★★★★
★★★★★
(44)
9.3 km U Školky 298, Protivanov Bezdlužná

SK Protivanov, se sídlem U Školky 298, 798 48, Protivanov, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 20409, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2015. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat…

5Tělocvičná jednota Sokol Vícov

Zajišťujeme sportovní činnosti i akce. A to pro cvičence všech věkových kategorií.

6Sportovní oddíl Petanque "HRODE KRUMSÍN", o.s.

12.8 km Krumsín 165, Krumsín Bezdlužná

Vedení sportovního klubu. A to zaměřeného na petanque.

7NOVÉ ČESKOSLOVENSKO o.s.

13.0 km Krumsín 26, Krumsín Bezdlužná

Provoz sportovního klubu. A to se zaměřením na petanque.

8SK KŘENŮVKY

13.5 km Myslejovice, Myslejovice Bezdlužná

Provoz tělovýchovného spolku.

9HC GREWIS PLUMLOV, s.r.o.

14.2 km Boskovická 617, Plumlov Bezdlužná

HC GREWIS PLUMLOV, s.r.o., se sídlem Boskovická 617, 798 03, Plumlov, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 52414, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2006. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a…

10Sportovní a kulturní klub Plumlov z.s.

5.0
★★★★★
★★★★★
(6)
14.5 km Na Hrázi 117, Plumlov Bezdlužná

Sportovní a kulturní klub Plumlov z.s., se sídlem Na Hrázi 117, 798 03, Plumlov, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 12967, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2008. Více informací naleznete na našich webových stránkách. …


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Prostějov


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Rozstání – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.