Sportovní, tělovýchovné spolky – Řepiště okres Frýdek - Místek

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Řepiště.

1–10 firem z 145 nalezených Filtry

1TJ Řepiště, z.s.

4.4
★★★★★
★★★★★
(72)
230 m Sportovní 181, Řepiště Bezdlužná

Provozování sportovního klubu se zaměřením na fotbal, lyžování, volejbal, nohejbal a tenis.

2Orel jednota Paskov

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
1.9 km Místecká 381 , Paskov Bezdlužná

Organizace si dává za cíl vychovávat mladé lidi a děti zejména prostřednictvím sportovních aktivit. Zaměřujeme se také na kulturní a duchovní akce a jiné.

3Tělocvičná jednota Sokol Žabeň

2.9 km Žabeň 106 , Žabeň Bezdlužná

Činnost tělocvičné jednoty.

4TJ BDSTAV Sedliště

4.6
★★★★★
★★★★★
(1)
4.3 km Sedliště 36 , Sedliště Bezdlužná

Provozujeme sportovně tělovýchovný spolek.

6Tenisový klub TENNISPOINT ve Frýdku-Místku

4.7
★★★★★
★★★★★
(2)
4.8 km Hutní 36, Frýdek-Místek

Tenisový klub TENNISPOINT ve Frýdku-Místku, se sídlem Hutní 36, 738 01, Frýdek-Místek, v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 5716, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2002. Více informací naleznete na našich…

7DIRTY RIDERS o.s.

Podpora a realizace volnočasových a sportovních aktivit v oblasti freestyleových a adrenalinových sportů, zejména mountainboardingu.

8BK Klasik o.s.

4.6
★★★★★
★★★★★
(63)
5.5 km Revoluční 556, Frýdek-Místek Bezdlužná

Sportovní klub orientovaný na baseball a softball.

9Taneční skupina Dancepoint

5.0
★★★★★
★★★★★
(54)
5.5 km Růžový pahorek 549 , Frýdek-Místek Bezdlužná

Taneční soubor nabízí kurzy street dance, break dance, fitness dance, eletric boogie, karibských tanců a salsy. Vystupování na společenských akcích.

10Eshop.pingpongsport.cz

5.6 km Hluboká 60, Frýdek-Místek
Otevřeno do 16:30
Bezdlužná

Eshop.pingpongsport.cz, se sídlem Hluboká 60, 738 01, Frýdek-Místek, v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 56007, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2013. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. …


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Frýdek - Místek


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Řepiště – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.