Sportovní, tělovýchovné spolky – Pavlov okres Břeclav

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Pavlov.

1–10 firem z 113 nalezených Filtry

1Sportovní klub Mars

570 m Rudolfa Gajdoše 199, Pavlov Bezdlužná

Sportovní klub Mars, se sídlem Rudolfa Gajdoše 199, 692 01, Pavlov, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 6678, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1998. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

2SK Lednice o.s.

3.4 km Klentnice 104, Klentnice
Otevřeno do 21:00
Bezdlužná

SK Lednice o.s., se sídlem Klentnice 104, 692 01, Klentnice, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 9066, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2002. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat…

3TJ Sokol Strachotín, z.s.

3.5 km Šakvická 267, Strachotín Bezdlužná

TJ Sokol Strachotín, z.s., se sídlem Šakvická 267, 693 01, Strachotín, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 745, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

4Fotbalový klub Horní Věstonice, o.s.

Fotbalový klub Horní Věstonice, o.s., se sídlem Horní Věstonice 154, 691 81, Horní Věstonice, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 3007, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1992. Předmětem podnikání je: Hostinská činnost…

5Tělocvičná jednota Sokol Šakvice

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
4.1 km Hlavní 53, Šakvice Bezdlužná

Tělocvičná jednota Sokol Šakvice, se sídlem Hlavní 53, 691 67, Šakvice, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 27618, Městský soud v Praze. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 1990. Více informací naleznete na našich webových stránkách. …

6Atletický klub Perná

4.3 km Perná 275, Perná Bezdlužná

Atletický klub Perná, se sídlem Perná 275, 691 86, Perná, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 7689, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1999. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

7TJ Palava Popice

5.7 km Hlavní 56, Popice Bezdlužná

TJ Palava Popice, se sídlem Hlavní 56, 691 27, Popice, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 667, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

8TJ Sokol Popice

5.8 km Hlavní 62, Popice Bezdlužná

TJ Sokol Popice, se sídlem Hlavní 62, 691 27, Popice, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 804, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

9Tenisový klub Dolní Dunajovice, spolek

6.0 km Lípová 583, Dolní Dunajovice Bezdlužná

Tenisový klub Dolní Dunajovice, spolek, se sídlem Lípová 583, 691 85, Dolní Dunajovice, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 13903, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2009. Předmětem podnikání je: Hostinská činnost Výroba,…

10MARCOMANNIA z.s.

MARCOMANNIA z.s., se sídlem U Rybníka 510, 691 85, Dolní Dunajovice, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 12613, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2007. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis…


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Břeclav


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Pavlov – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.