Sportovní, tělovýchovné spolky – Partutovice okres Přerov

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Partutovice.

1–10 firem z 125 nalezených Filtry

2Tělocvičná jednota Sokol Velká

4.5
★★★★★
★★★★★
(15)
6.3 km Hranice III-Velká…, Hranice Bezdlužná

Sportovní činnost - provoz volejbalového, nohejbalového a florbalového oddílu. Dále činnost klubu hasičského sportu, orientačního běhu, stolního tenisu, stepu a kondičního cvičení.

3Jezdecký klub Ing. Karla Podařila

6.9 km Velká 3, Hranice Bezdlužná

Jezdecký klub - organizace závodů i drezúry.

4TJ Sokol Bělotín

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
7.2 km Bělotín 323, Bělotín Bezdlužná

Sportovní spolek zaměřený na fotbal. Organizujeme sportovní utkání i soustředení.

6GRAPP CZ, s.r.o. (pobočka Hranice)2 pobočky

4.4
★★★★★
★★★★★
(1)
8.9 km Hranická 225, Hranice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Společnost GRAPP CZ, s.r.o. poskytuje služby v oblasti reklamy. Nabízí výrobu pohárů či medailí, posterů, letáků, plakátů, kalendářů, světelné reklamy či stojanů na letáky aj.

7Orel jednota Hranice

Křesťanská organizace vychovávající mládež prostřednictvím sportovních aktivit.

8GRAPP CZ, s.r.o. (pobočka Hranice, Jiráskova ul.)2 pobočky

4.4
★★★★★
★★★★★
(1)
9.1 km Jiráskova 370, Hranice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Společnost GRAPP CZ, s.r.o. poskytuje služby v oblasti reklamy. Nabízí výrobu pohárů či medailí, posterů, letáků, plakátů, kalendářů, světelné reklamy či stojanů na letáky aj.

9POMPO spol. s r.o. (pobočka Hranice)122 poboček

9.2 km Jiráskova 2188, Hranice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Maloobchodní prodej hraček, kočárků, autosedaček, dětských a kojeneckých oděvů a výbavy k rekreačním sportům.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Přerov


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Partutovice – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.