Sportovní, tělovýchovné spolky – Paršovice okres Přerov

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Paršovice.

1–10 firem z 125 nalezených Filtry

1Tělocvičná jednota Sokol Paršovice

1.5 km Paršovice , Paršovice Bezdlužná

Sportovní činnost pro cvičence všech věkových kategorií.

2TJ SOKOL Opatovice, z.s.

2.3 km Sportovní 157 , Opatovice Bezdlužná

Sportovní činnost - provoz oddílu kopané a stolního tenisu. Činnost fotbalového týmu muži A a B, starší a mladší dorost, starší a mladší žáci, přípravka a ženy.

3Klub rychlostní kanoistiky Slovan Hranice, z.s.

Klub rychlostní kanoistiky Slovan Hranice, z.s., se sídlem Valcha 189, 753 61, Hranice IV-Drahotuše, v okrese Přerov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 14751, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2016. Předmětem podnikání je: Hostinská…

5BOOMER´S GYM KICKBOXING, o.s.

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
4.8 km Teplická 48, Hranice Bezdlužná

Sportovní klub se zaměřením na kickbox, thajský box, bojová umění.

6HC Cement s.r.o.

4.9 km Žáčkova 1988, Hranice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Společnost provozuje házenkářský stadion.

8SK HRANICE1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
4.9 km Žáčkova 1442, Hranice Bezdlužná

Fotbalový klub.

10SOKOLOVNA SPORT HOTEL-HRANICE1 pobočka

3.9
★★★★★
★★★★★
(45)
5.0 km Tyršova 880, Hranice
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Nabídka ubytování jedno, dvou, třílůžkové pokoje se společným sociálním zařízením.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Přerov


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Paršovice – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.