Sportovní, tělovýchovné spolky – Nýrov okres Blansko

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Nýrov.

1–10 firem z 92 nalezených Filtry

1Sportovní klub Nýrov, z.s.

4.2
★★★★★
★★★★★
(12)
200 m Nýrov 56, Nýrov Bezdlužná

Sportovní klub Nýrov, z.s., se sídlem Nýrov 56, 679 72, Nýrov, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 12874, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2007. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat…

3KST Kunštát

2.8 km Brněnská 471, Kunštát Bezdlužná

KST Kunštát, se sídlem Brněnská 471, 679 72, Kunštát, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 10720, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2004. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat Registru…

4Sportovní klub Masarykovy školy práce Letovice

3.0 km Tyršova 500/6, Letovice Bezdlužná

Sportovní klub Masarykovy školy práce Letovice, se sídlem Tyršova 500/6, 679 61, Letovice, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 7894, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2000. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

5Amaterský fotbalový klub Letovice

3.2 km Tyršova, Letovice Bezdlužná

Amaterský fotbalový klub Letovice, se sídlem Tyršova, 679 61, Letovice, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 5469, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1995. Předmětem podnikání je: Hostinská činnost Výroba, obchod a služby…

6MĚSTO LETOVICE

3.2 km Masarykovo náměstí…, Letovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Město Letovice se nachází na hlavní ose Svitavy - Brno. Má necelých 7 000 obyvatel. Zajišťuje veškerou občanskou i kulturní vybavenost. Dominantou města je Zámek Letovice, který se ční nad údolím a je místem pořádání mnoha hudebních a společenských akcí.

7TJ Sokol Letovice, z.s. (pobočka Letovice)2 pobočky

3.6 km V zahradách 831/1a, Letovice Bezdlužná

TJ Sokol Letovice, z.s., se sídlem V zahradách 831/1a, 679 61, Letovice, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 1228, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

8Orel jednota Kunštát1 pobočka

3.6 km Sychotín 44, Kunštát Bezdlužná

Orel jednota Kunštát, se sídlem Sychotín 44, 679 72, Kunštát, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 18697, Krajský soud v Brně. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 2002. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis…

9TJ Sokol Letovice, z.s. (pobočka Letovice) - Letovice2 pobočky

4.3 km U Koupaliště 800/14, Letovice Bezdlužná

TJ Sokol Letovice, z.s., se sídlem U Koupaliště 800/14, 679 61, Letovice, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 1228, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

10Stolně-tenisový klub Zbraslavec

4.9 km Zbraslavec 77, Zbraslavec Bezdlužná

Stolně-tenisový klub Zbraslavec, se sídlem Zbraslavec 77, 679 72, Zbraslavec, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 622, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj:…


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Blansko


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Nýrov – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.