Sportovní, tělovýchovné spolky – Nýdek okres Frýdek - Místek

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Nýdek.

1–10 firem z 145 nalezených Filtry

1Klub zábavy a sportu Záolší

3.8
★★★★★
★★★★★
(4)
4.2 km Vendryně 110 , Vendryně Bezdlužná

Pořádáme zábavy, sportovní a kulturní akce. Dále pořádáme sportovní odpoledne, fotbalové a nohejbalové turnaje, taneční večery, zábavy s bohatým programem, country večery, udržujeme různé místní tradice, organizujeme ekoakce, akce bezpečnostního rázu a vypomáháme obci Vendryně.

2TJ Vendryně

4.2 km Vendryně 373 , Vendryně Bezdlužná

Tělovýchovná jednota vede fotbalový, šachový, nohejbalový oddíl a klub stolního tenisu.

4Karavan3nec

4.0
★★★★★
★★★★★
(21)
6.0 km Komenského 392, Třinec-Lyžbice
Otevřeno do 15:00
Bezdlužná

Karavan3nec, se sídlem Komenského 392, 739 61, Třinec-Lyžbice, v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 21921, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 1999. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. …

5TANDEM Rucki & Co, spol. s r.o.1 pobočka

6.1 km nám. Svobody 125 , Třinec
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Specializujeme se na prodej cyklistických potřeb. Nabízíme jízdní kola, rámy, vidlice, cyklo díly, pohony, brzdové systémy a řadicí mechanismy.

6Orel jednota Třinec

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
6.1 km Dolní Líštná 306 , Třinec, Dolní Líštná Bezdlužná

Našim cílem je výchova mladých lidí a dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit.

7TANDEM BIKE, spol. s r.o.

Společnost zaměřená na prodej a servis jízdních kol, koloběžek, tříkolek, cyklistického oblečení a doplňků - rámy, vidlice, brzdové systémy, řídící mechanismy, oblečení a doplňky výživy včetně stimulantů.

8FIT FACTORY TŘINEC

4.5
★★★★★
★★★★★
(108)
6.5 km Lípová 20, Staré Město-Třinec
Otevřeno do 14:30
Bezdlužná

FIT FACTORY TŘINEC, se sídlem Lípová 20, 739 61, Staré Město-Třinec, v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 63811, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2015. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. …

9Como- 3 gym, z. s.1 pobočka

4.9
★★★★★
★★★★★
(10)
6.6 km Tyršova 275, Třinec-Staré Město
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Como- 3 gym, z. s., se sídlem Tyršova 275, 739 61, Třinec-Staré Město, v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 6587, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2005. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Více informací…

10Fotbal Třinec o.s. (pobočka Třinec-Staré Město)1 pobočka

Fotbal Třinec o.s., se sídlem Tyršova 214, 739 61, Třinec-Staré Město, v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 2869, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1994. Pracuje u nás 6 - 9 zaměstnanců. Více informací…


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Frýdek - Místek


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Nýdek – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.