Sportovní, tělovýchovné spolky – Nedakonice okres Uherské Hradiště

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Nedakonice.

1–10 firem z 179 nalezených Filtry

1T.J. Sokol Nedakonice

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
480 m Nedakonice 19, Nedakonice Bezdlužná

T.J. Sokol Nedakonice, se sídlem Nedakonice 19, 687 38, Nedakonice, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 4376, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1993. Předmětem podnikání je: Hostinská činnost Výroba, obchod a služby…

3Základní škola, Polešovice, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace

3.0
★★★★★
★★★★★
(1)
2.8 km Polešovice 600, Polešovice Bezdlužná

Provozujeme Základní školu Polešovice jejíž součástí je školní klub, knihovna, školní jídelna a školní družina. Nabízíme sportovní projekty, které byli vyhodnoceny jako tři nejlepší v EU. Pořádáme sportovní celostátní projekty, atletickou přípravku, olympijský víceboj, sportovní akce, kroužky.

4Dračí lodě Ostrožská Nová Ves

Provozujeme klub dračích lodí. Pořádáme tréninky a závody na dračích lodích s organizujeme kulturních akcí.

5Sportovní klub Boršice

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
4.4 km U hřiště 2, Boršice Bezdlužná

Provoz šachového klubu.

6Tělovýchovná jednota Ostrožská Nová Ves1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(5)
4.5 km Ostrožská Nová Ves, Ostrožská Nová Ves Bezdlužná

Sportovní oddíl kanoistiky s účastí na různých soutěžích a akcí.

7Golf club Uherské Hradiště

Golf club Uherské Hradiště, se sídlem Nádražní 982, 687 22, Ostrožská Nová Ves, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 11606, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2006. Více informací naleznete na našich webových stránkách.…

8GOLF - Jezera, s.r.o.2 pobočky

4.7 km Nádražní 982, Ostrožská Nová Ves
Otevřeno od 8:00

Provoz devítijamkového golfového hřiště, indoor center a goflových simulátorů FullSwing a AboutGolf. Zajišťujeme individuální i skupinové výukové lekce golfu pro dospělé a děti včetně kurzů pro začátečníky i pokročilé. Nabízíme možnost dárkových poukazů či pořádání soukromých a firemních akcí.

9MONTECO, spol. s r.o. - Penzion Slovácký dvůr2 pobočky

4.4
★★★★★
★★★★★
(1371)
4.7 km Nádražní 1010, Ostrožská Nová Ves
Otevřeno do 24:00
Bezdlužná

Penzion pro 42 osob. Dvou až čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením i apartmány. Televize, Wi-Fi připojení, parkoviště u objektu. Možnost ubytování v chatkách či vlastních karavanech. Možnost rybaření.

10MONTECO, spol. s r.o.- Slovácký dvůr Ostrožská Nová Ves2 pobočky

4.4
★★★★★
★★★★★
(1371)
4.7 km Nádražní 1010, Ostrožská Nová Ves
Otevřeno do 24:00
Bezdlužná

Ubytování v 16 chatkách ve stylu selského stavení, 6 dřevěných rybářských chatách apartmánového typu i v samostatném objektu pro 12 osob. Chatky jsou vybaveny sociálním zařízením, kuchyňkou a televizorem. Víceúčelové hřiště, minigolf i místa pro stany a karavany. Pořádáme firemní i soukromé akce.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Nedakonice – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.