Sportovní, tělovýchovné spolky – Morkovice-Slížany okres Kroměříž

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Morkovice-Slížany.

1–10 firem z 104 nalezených Filtry

2Tělocvičná jednota Sokol Morkovice

4.6
★★★★★
★★★★★
(37)
610 m Sokolská 410, Morkovice-Slížany Bezdlužná

Sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií, stolního tenisu, šachů, volejbalu, badmintonu a kulečníku. Sdružujeme oddíly nohejbalu, aerobiku a šipek. Nabízíme možnost využití posilovny. Pořádáme společenské a sportovní akce pro děti i dospělé.

3Sokolská jednota Pornice

3.4 km Pačlavice, Pačlavice Bezdlužná

Sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií.

4TJ Medlov

4.3 km Medlov 102, Zborovice Bezdlužná

TJ Medlov, se sídlem Medlov 102, 768 02, Zborovice, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 999, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

5TJ Sokol Zborovice

5.3 km Sokolská 230, Zborovice Bezdlužná

TJ Sokol Zborovice, se sídlem Sokolská 230, 768 32, Zborovice, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 28157, Městský soud v Praze. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 1992. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z…

7Tělocvičná jednota Sokol Litenčice

5.6 km Litenčice 98, Litenčice Bezdlužná

Sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Provoz šachového klubu. Vedení oddílu kopané a kuželek.

8Sportovní areál Věžky (pobočka Věžky)1 pobočka

4.6
★★★★★
★★★★★
(55)
6.7 km Věžky, Věžky Bezdlužná

Sportovní areál Věžky, se sídlem Věžky, 768 33, Věžky, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 59272, Městský soud v Praze. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 1990. Předmětem podnikání je: Hostinská činnost Prodej lihovin Více informací…

9Tělovýchovná jednota Zdounky, z.s.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
8.6 km Cvrčovská 435, Zdounky Bezdlužná

Tělovýchovná jednota Zdounky, z.s., se sídlem Cvrčovská 435, 768 02, Zdounky, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 990, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj:…


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Kroměříž


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Morkovice-Slížany – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.