Sportovní, tělovýchovné spolky – Mladějovice okres Olomouc

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Mladějovice.

1–10 firem z 267 nalezených Filtry

1Tělocvičná jednota Sokol Hnojice

4.7
★★★★★
★★★★★
(3)
3.5 km Hnojice 179, Hnojice Bezdlužná

Sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Fotbalový oddíl a klub všestrannosti. Turnaje, zápasy, soutěžě a tréninky.

2TJ Sokol Žerotín

4.4 km Žerotín 62, Žerotín Bezdlužná

Sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíl všestrannosti, malé kopané a stolního tenisu. Pořádáme sportovní utkání a turnaje.

3Fbc Šternberk

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
4.6 km Lužická 2385/25, Šternberk Bezdlužná

Fbc Šternberk, se sídlem Lužická 2385/25, 785 01, Šternberk, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 10213, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2012. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat…

5Junák - svaz skautů a skautek ČR, středisko Šternberk, Dvorská1 pobočka

5.3 km Dvorská 960/13, Šternberk Bezdlužná

Provozujeme mezinárodní výchovné hnutí pro mládež a děti od 6 let a organizujeme schůzky, výpravy, akce a tábory. Podporujeme rozvoj osobnosti mladých lidí a jejich duchovní, mravní, intelektuální, sociální a tělesné schopnosti.

6AMK ECCE HOMO ŠTERBERK

5.3 km Dvorská 960/13, Šternberk Bezdlužná

Provozujeme autoklub. Organizujeme závody, soutěže a výstavy.

8Tělocvičná jednota Sokol Šternberk

5.7 km Zahradní 1418/23, Šternberk Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíl gymnastiky, volejbalu, motokrosu, juda a aikida, karate a capoeiru.

10Sportovní klub SKI-OB Šternberk

5.9 km Žižkova 1525/10, Šternberk Bezdlužná

Provoz klubu orientačního běhu na lyžích.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Olomouc


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Mladějovice – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.