Sportovní, tělovýchovné spolky – Mašovice okres Znojmo

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Mašovice.

1–10 firem z 116 nalezených Filtry

1ProfiTandem.cz

4.3 km Švédská 3183/8, Znojmo Bezdlužná

ProfiTandem.cz, se sídlem Švédská 3183/8, 669 02, Znojmo, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 77890, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2013. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je:…

3MEDIfitness, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(15)
4.6 km Husitská 3422/1, Znojmo Bezdlužná

MEDIfitness, s.r.o., se sídlem Husitská 3422/1, 669 02, Znojmo, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 81757, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2014. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby…

4Junák - český skaut, středisko Podyjí Znojmo, z. s.3 pobočky

1.0
★★★★★
★★★★★
(1)
4.9 km U Obří hlavy 7, Znojmo Bezdlužná

Pomáháme dětem a mládeži smysluplně trávit volný čas. Dáváme jim příležitost spolehnout se na partu kamarádů i sám na sebe, pomáháme orientovat se v současném světě a usilujeme o všestranný rozvoj osobnosti. Středisko Podyjí Znojmo sdružuje skauty Znojemska.

5Policejní sportovní klub Znojmo

5.0 km Slovenská 3605/25, Znojmo Bezdlužná

Policejní sportovní klub Znojmo, se sídlem Slovenská 3605/25, 669 02, Znojmo, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 5673, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1996. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj:…

6Volejbalový klub Znojmo - Přímětice

Volejbalový klub Znojmo - Přímětice, se sídlem Ke Škole 569/15, 669 04, Znojmo-Přímětice, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 11004, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2005. Více informací naleznete na našich webových…

7TJ Sokol Přímětice

4.0
★★★★★
★★★★★
(4)
5.0 km Ke Škole 569/15, Znojmo Bezdlužná

Tělovýchovná jednota.

8BBK Fitness

4.8
★★★★★
★★★★★
(135)
5.1 km Pražská 3546/46, Znojmo
Otevřeno od 9:00

BBK Fitness, se sídlem Pražská 3546/46, 669 02, Znojmo, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 14636, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2010. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Hostinská činnost Výroba,…

9Okresní sdružení ČUS Znojmo, z. s.

5.1 km Dvořákova 2922/16, Znojmo Bezdlužná

Podporujeme činnost a sdružujeme sportovní a tělovýchovné svazy. Podporujeme sportovce a sportovní kluby.

10TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(22)
5.1 km Dvořákova 2924/21, Znojmo Bezdlužná

Nabídka ostrahy majetku, osob, kulturních a společenských akcí, osobního řidiče. Zajištění inkasa a pohledávek včetně právnických služeb. Výcvik bojových sportů.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Znojmo


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Mašovice – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.