Sportovní, tělovýchovné spolky – Lutín okres Olomouc

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Lutín.

1–10 firem z 268 nalezených Filtry

1Duha-Křišťál

5.0
★★★★★
★★★★★
(13)
630 m Růžová 192, Lutín Bezdlužná

Jsme oddíl zaměřený na celoroční činnost s dětmi, hlavně v oblasti turistické a sportovní či poznávání přírody, deskových her a výtvarných schůzek.

2Fotbalový club Hněvotín

2.7 km Hněvotín 331, Hněvotín Bezdlužná

Fotbalový club Hněvotín, se sídlem Hněvotín 331, 783 47, Hněvotín, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 2623, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1993. Předmětem podnikání je: Hostinská činnost Prodej kvasného lihu,…

3FBC Lutín, z.s.

3.2 km Slatinky 6, Slatinky Bezdlužná

FBC Lutín, z.s., se sídlem Slatinky 6, 783 42, Slatinky, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 20576, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2015. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat Registru…

4Tělovýchovná jednota Sokol Těšetice

3.6 km Těšetice 191, Těšetice Bezdlužná

Provozujeme tělovýchovnou jednotu.

5TJ Těšetice

3.6 km Těšetice 191, Těšetice Bezdlužná

Provozujeme tělovýchovnou jednotu.

6TJ Sokol Drahanovice

4.7 km Drahanovice 180, Drahanovice Bezdlužná

Tělovýchovná jednota se zaměřením na fotbal.

7SPORT Štefka

SPORT Štefka, se sídlem Jilemnického 57/62, 779 00, Olomouc-Nedvězí, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 66064, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2016. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem…

8AQUAPARK OLOMOUC, a.s.

4.1
★★★★★
★★★★★
(395)
6.5 km Kafkova 526/21, Olomouc
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Nabízíme atrakce jako vnitřní dušový tobogán (123 m), Space Bowl, proudový kanál, masážní bazén, masážní trysky, vodní děla, chrliče a dětský bazén s vodopádem. Nabízíme relaxaci teplé vířivky, masáže a saunu. Teplota vody v rozmezí 28 -36 st.

9Pramos, spol. s r. o. (pobočka Olomouc, Slavonín)3 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
6.5 km Kafkova 494/19B, Olomouc, Slavonín
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Prodej a servis jízdních kol značek Kellys, Dema, Rock Machine a Leader Fox. Nabízíme náhradní díly a cyklistické doplňky, cyklistické oblečení, computery, trenažéry, batohy, balanční kolečka a další. Poskytujeme odborné poradenství. Půjčování koloběžek.

10HELIA TRADE, spol. s r.o. (pobočka Olomouc)4 pobočky

3.3
★★★★★
★★★★★
(2)
6.8 km I. P. Pavlova 738…, Olomouc

Prodej lyžařských bot a lyží NORDICA, oblečení KJUS, CRAFT, helem UVEX, GIRO, brýlí Carera. Nabízíme zn. ELAN, FISCHER, SALOMON, BLIZZARD, snowboardy BURTON, NITRO. Zajišťujeme servis a půjčovnu sportovního vybavení.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Olomouc


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Lutín – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.