Sportovní, tělovýchovné spolky – Litovel okres Olomouc

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Litovel.

1–10 firem z 267 nalezených Filtry

1Moravel, a.s. (pobočka Litovel)26 poboček

2.5
★★★★★
★★★★★
(1)
150 m Boskovicova 784/9, Litovel Bezdlužná

Maloobchodní prodej. Jedná se o sortiment papíru a papírenských výrobků. Dále polygrafie, školní a kancelářské potřeby (ŠKP), kalendáře a diáře. Prodáváme i vánoční ozdoby, hračky a společenské hry, sportovní zboží, drogerie a kuchyňka. Mimo jiné nabízíme také fotoalba a kroniky, záznamní knihy,…

2Pramos, spol. s r. o. (pobočka Litovel)3 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
330 m Palackého 850/10, Litovel
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Prodej a servis jízdních kol značek Kellys, Dema, Rock Machine a Leader Fox. Nabízíme náhradní díly a cyklistické doplňky, cyklistické oblečení, computery, trenažéry, batohy, balanční kolečka a další. Poskytujeme odborné poradenství. Půjčování koloběžek.

3Tělocvičná jednota Sokol Litovel

350 m Opletalova 341/2, Litovel Bezdlužná

Sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíl kulturistiky a tenisu.

4TJ Vodní Sporty Litovel

4.8
★★★★★
★★★★★
(9)
860 m Koupaliště 561/1, Litovel Bezdlužná

Provoz tělovýchovné jednoty zaměřená na kanoistiku.

6Tělocvičná jednota Sokol Červenka

2.1 km Wolkerova 258, Červenka Bezdlužná

Organizujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Oddíly ledního hokeje, nohejbalu, tenisu, volejbalu a florbalu.

7TJ Sokol Tři Dvory

2.6 km Tři Dvory 57, Litovel Bezdlužná

Jsme tělovýchovná jednota se zaměřením na fotbal.

8Myslivecký spolek Nové Mlýny z.s.

3.2 km Sobáčov 98, Mladeč Bezdlužná

Myslivecký spolek Nové Mlýny z.s., se sídlem Sobáčov 98, 783 21, Mladeč, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 1554, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1992. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

9TJ Sokol Unčovice

4.5 km Unčovice 101, Litovel Bezdlužná

Organizujeme sportovní, kulturní a společenské akce. Vedeme družstvo volejbalu.

10Tělocvičná jednota Sokol Cholina

4.9 km Cholina 171, Cholina Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíl malé kopané a pořádáme společenské akce a sportovní turnaje.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Olomouc


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Litovel – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.