Sportovní, tělovýchovné spolky – Líšná okres Přerov

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Líšná.

1–10 firem z 125 nalezených Filtry

1Tener - lovecké potřeby

4.8
★★★★★
★★★★★
(4)
1.1 km Domaželice 74, Domaželice Bezdlužná

Naše společnost se zabývá především dovozem loveckých, sportovních a outdoorových nožů. Specializujeme se na produkty německé firmy Linder a španělské firmy Cudeman, kde jsme výhradními dovozci těchto produktů. V našem sortimentu najdete mnoho dalších značek nožů, kožených výrobků pro myslivost,…

2T.J. Sokol Dřevohostice

3.7 km Zámecká 255 , Dřevohostice Bezdlužná

Sportovní činnost pro cvičence všech věkových kategorií.

4COLORÉDO, o.s.

6.1 km Dr. A. Stojana 203, Horní Moštěnice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabízíme spolek zejména country tance a vystoupení na společenských akcích i taneční soustředění pro zájemce.

5TJ Sokol Horní Moštěnice, z.s.

TJ Sokol Horní Moštěnice, z.s., se sídlem Horní Moštěnice, 751 17, Horní Moštěnice, v okrese Přerov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 2717, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1994. Více informací naleznete na našich webových stránkách. …

6Tělocvičná jednota Sokol Újezdec

6.4 km Hlavní 234, Přerov Bezdlužná

Sportovní činnosti pro cvičence všech věkových kategorií.

7Základní článek Hnutí Brontosaurus Delfín (pobočka Přerov, Bohuslava Němce)1 pobočka

7.1 km Bohuslava Němce…, Přerov Bezdlužná

Sportovní akce, tábory, oddíly - vodáctví, lyžování, horolezectví, turistika, míčové hry, táboření v přírodě a další.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Přerov


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Líšná – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.