Sportovní, tělovýchovné spolky – Lipová-lázně okres Jeseník

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Lipová-lázně.

1–10 firem z 44 nalezených Filtry

1Musher klub Obří skály, z.s.

Provozování sportovního klubu zaměřeného na psí spřežení.

3EUROHARD, spol. s r.o. (pobočka Jeseník)1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(4)
2.7 km U Bělidla 926/3, Jeseník Bezdlužná

Nabídka projekce, dodávky a montáže halových objektů, ocelových konstrukcí a inženýrských staveb.

4BIRKI, spol. s r. o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(14)
2.7 km U Bělidla 926/3, Jeseník
Otevřeno do 15:00
Bezdlužná

Zabýváme se výrobou lyžařských, běžeckých, sjezdových a turistických holí.

5Okresní sdružení České unie sportu Jeseník, spolek

3.7 km Dukelská 1240/27, Jeseník Bezdlužná

Okresní sdružení České unie sportu Jeseník, spolek, se sídlem Dukelská 1240/27, 790 01, Jeseník, v okrese Jeseník a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 12791, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1996. Více informací naleznete na našich…

6Okresní fotbalový svaz Jeseník

3.7 km Dukelská 1240/27, Jeseník Bezdlužná

Okresní fotbalový svaz Jeseník, se sídlem Dukelská 1240/27, 790 01, Jeseník, v okrese Jeseník a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 27504, Městský soud v Praze. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 2011. Více informací naleznete na našich webových stránkách. …

7Basketbal Jeseník, spolek

3.7 km Dukelská 1240, Jeseník Bezdlužná

Provozujeme basketbalový klub.

9FORCE TEAM JESENÍK

4.0 km Lipovská 1161/38, Jeseník Bezdlužná

FORCE TEAM JESENÍK, se sídlem Lipovská 1161/38, 790 01, Jeseník, v okrese Jeseník a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 13374, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2009. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z…

10Ekojóga České republiky

4.2 km Lipovská 1177/24, Jeseník Bezdlužná

Ekojóga České republiky, se sídlem Lipovská 1177/24, 790 01, Jeseník, v okrese Jeseník a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 12897, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1999. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Více informací naleznete na našich…


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Jeseník


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Lipová-lázně – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.