Sportovní, tělovýchovné spolky – Leština okres Šumperk

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Leština.

1–10 firem z 142 nalezených Filtry

1CYKLOTEAM PROXIMA

4.4
★★★★★
★★★★★
(54)
80 m Lomená 64, Leština Bezdlužná

Sportovní spolke - cyklistika.

2CYKLO - SKI KLUB MORAVA z.s.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
240 m Okružní 129, Leština Bezdlužná

CYKLO - SKI KLUB MORAVA z.s., se sídlem Okružní 129, 789 71, Leština, v okrese Šumperk a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 5566, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2002. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis…

3TJ Sokol Lesnice, z. s.

4.4
★★★★★
★★★★★
(8)
1.5 km Lesnice 13 , Lesnice Bezdlužná

Sportovní spolek - fotbal.

4Master Bike, s.r.o.

4.0
★★★★★
★★★★★
(9)
2.8 km Sadová 2205/2 , Zábřeh
Dnes už má zavřeno

Firma Master Bike se zabývá výrobou jízdních kol. Firma se nachází v Zábřeze na Moravě v sevorovýchodní části České republiky. Tento region se vyznačuje dlouholetou tradicí firem zabývajících se montáží jídních kol. Firma Master Bike, s.r.o. byla založena v roce 2003. V prvním roce vyrobila 18 000…

6Zábřežská kulturní, s.r.o.1 pobočka

4.2
★★★★★
★★★★★
(358)
3.7 km Československé…, Zábřeh Bezdlužná Ověřená

Provozujeme kulturní dům a kino ve městě Zábřeh. Pořádáme koncerty, festivaly, společenské akce, akce pro děti a pro školy. Pořádáme i širokou škálu kurzů, a to jazykové kurzy, pohybové kurzy a taneční kurzy. Přijít k nám můžete i na divadlo.

7CINDY SPECIAL, s.r.o.

3.9 km náměstí Osvobození…, Zábřeh
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

CINDY SPECIAL, s.r.o., se sídlem náměstí Osvobození 344/13, 789 01, Zábřeh, v okrese Šumperk a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 40249, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2004. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. …

8TJ Sokol Kolšov

4.0 km Kolšov 57, Kolšov Bezdlužná

Tělovýchovná jednota Sokol Kolšov provozuje sportovní klub.

9Klub stolního hokeje Sever Zábřeh

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
4.0 km Severovýchod 472, Zábřeh Bezdlužná

Sportovní spolek - stolní hokej.

10Český svaz stolního hokeje

4.0 km Severovýchod 472/2, Zábřeh Bezdlužná

Český svaz stolního hokeje, se sídlem Severovýchod 472/2, 789 01, Zábřeh, v okrese Šumperk a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 7942, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2008. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj:…


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Šumperk


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Leština – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.