Sportovní, tělovýchovné spolky – Kunovice okres Uherské Hradiště

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Kunovice.

1–10 firem z 179 nalezených Filtry

1Orel jednota Kunovice

510 m Osvobození 855, Kunovice Bezdlužná

Naší prioritou je především podpora sportu pro všechny. Cílem jednoty je výchova mladých lidí a dětí prostřednictvím sportovních a ostatních aktivit.

2ST AMON Kunovice, z.s.

ST AMON Kunovice, z.s., se sídlem Panská 9, 686 04, Kunovice, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 4790, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1994. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z…

3Sdružení házenkářských klubů SHK Kunovice, o.s.

4.3
★★★★★
★★★★★
(38)
510 m Panská 9, Kunovice Bezdlužná

Provoz dívčího házenkářského klubu.

4Moto Racing PosPa

610 m Potočná 82, Kunovice Bezdlužná

Věnujeme se organizování motocyklových závodů.

5Tělocvičná jednota Sokol Kunovice

630 m Panská 1612, Kunovice Bezdlužná

Tělocvičná jednota Sokol Kunovice, se sídlem Panská 1612, 686 04, Kunovice, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 27688, Městský soud v Praze. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 1990. Předmětem podnikání je: Hostinská činnost Výroba,…

6Maršálek Martin - Super Slide

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
670 m Na Drahách 1149, Kunovice Bezdlužná

Pronájem a prodej nafukovacích zábavných atrakcí pro děti. Nabízíme trampolíny, skákací hrady, nafukovací skluzavka a jiné skákadla.

7Tenisový klub Kunovice

4.1
★★★★★
★★★★★
(30)
980 m V Hliníku 484, Kunovice
Otevřeno do 21:00
Bezdlužná

Provozujeme šest antukových kurtů a tenisovou školu. Nabízíme možnost občerstvení a vypůjčení tenisového vybavení. K dispozici je cvičná zeď, budova sociálního zařízení, bar a parkoviště.

8Snails Kunovice

5.0
★★★★★
★★★★★
(9)
1.0 km V Hliníku , Kunovice Bezdlužná

Provozujeme softballový klub pro děti i dospělé.

10EXIKO International s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(39)
1.3 km Solna cesta 378, Uherské Hradiště
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Zabýváme se internetovým prodejem sportovní výživy, anabolik, proteinů, kloubní výživy, spalovačů tuku, vitamínů, samoopalovacích přípravků a kyslíku. Nabízíme aminokyseliny, detoxikační náplasti, gelové obklady, potřeby pro sportovce, fitness, joga.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Kunovice – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.