Sportovní, tělovýchovné spolky – Kopřivná okres Šumperk

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Kopřivná.

1–10 firem z 142 nalezených Filtry

1SPV Hanušováček

2.5 km Na Holbě 489, Hanušovice Bezdlužná

SPV Hanušováček se zaměřuje na sportovní a tělovýchovné aktivity mládeže.

2Sportovní klub Hanušovice

2.5 km Na Holbě 489, Hanušovice Bezdlužná

Provoz sportovního klubu zaměřeného na tenis, odbíjenou aj.

3Skupina přátel historie a šermu Barbaři

4.7
★★★★★
★★★★★
(3)
3.9 km Bohdíkov 3, Bohdíkov Bezdlužná

Nabízíme šermířská vystoupení.

5TJ Jiskra Rapotín

7.2 km Jesenická 284, Rapotín Bezdlužná

Tělovýchovná jednota Jiskra Rapotín provozuje sportovní klub zaměřený na odbíjenou, fotbal aj.

8FBC LYNX ŠUMPERK

7.9 km Finská 2729, Šumperk
Otevřeno od 15:00
Bezdlužná

Sportovní spolek - florbal.

9Mototrading, spol. s r.o. (pobočka Šumperk)37 poboček

4.5
★★★★★
★★★★★
(7)
8.0 km Temenická 2783/93, Šumperk
Otevřeno do 17:30

Nabízíme prodej jízdních a dětských kol, cyklodoplňků, oblečení, koloběžek. Poskytujeme servis.

10Youngfrevr.com

8.0 km Pod Senovou 2751/46b, Šumperk Bezdlužná

Youngfrevr.com, se sídlem Pod Senovou 2751/46b, 787 01, Šumperk, v okrese Šumperk a v kraji Olomoucký kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2020. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona …


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Šumperk


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Kopřivná – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.