Sportovní, tělovýchovné spolky – Komňa okres Uherské Hradiště

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Komňa.

1–10 firem z 179 nalezených Filtry

1FK KOMŇA

940 m Komňa 299, Komňa Bezdlužná

Provozujeme sportovní fotbalový klub.

2SK Záhorovice, z. s.

3.6 km Záhorovice 140, Záhorovice Bezdlužná

SK Záhorovice, z. s., se sídlem Záhorovice 140, 687 71, Záhorovice, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 4375, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1993. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

4Tělovýchovná jednota Sokol Nezdenice

4.1 km Nezdenice 168, Nezdenice Bezdlužná

Tělovýchovná jednota Sokol Nezdenice, se sídlem Nezdenice 168, 687 32, Nezdenice, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 4329, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1993. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

5AGRAMM, spol. s r.o. - ubytování1 pobočka

4.9
★★★★★
★★★★★
(1)
4.2 km Světlov 983, Bojkovice

Areál Podzámčí Nový Světlov nabízí ubytování ve dvoulůžkových apartmánech s vlastním sociálním zařízením a TV. Rychlovarná konvice, konferenční místnost, tenisové kurty i parkování v areálu.

6Tělocvičná jednota Sokol Bojkovice

4.8 km Mánesova 278 , Bojkovice Bezdlužná

Zajištění sportovních činností a akcí pro cvičence všech věkových kategorií. Provoz oddílu cyklistiky, florbalu, horolezectví, kuželek a tenisu.

7MAJÁK Bojkovice

4.7
★★★★★
★★★★★
(36)
5.2 km Čtvrť 1. máje 715, Bojkovice Bezdlužná

Pořádáme kulturní aktivity či taneční kurzy, divadelní představení a další.

10TJ Bojkovice - Klubu stolního tenisu7 poboček

Provozujeme klub stolního tenisu s nabídkou vedení mužstva dospělých a mládeže.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Komňa – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.