Sportovní, tělovýchovné spolky – Kateřinice okres Vsetín

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Kateřinice.

1–10 firem z 145 nalezených Filtry

1Tělocvičná jednota Sokol Hošťálková

Tělocvičná jednota Sokol Hošťálková, se sídlem Hošťálková 441, 756 22, Hošťálková, v okrese Vsetín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 61750, Městský soud v Praze. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 1993. Více informací naleznete na našich webových…

2TJ Spartak Jablůnka, z.s.

4.7 km Jablůnka 187, Jablůnka Bezdlužná

TJ Spartak Jablůnka, z.s., se sídlem Jablůnka 187, 756 23, Jablůnka, v okrese Vsetín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 580, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až…

3Orientklub Vsetín

6.0 km Semetín 1717, Vsetín Bezdlužná

Orientklub Vsetín, se sídlem Semetín 1717, 755 01, Vsetín, v okrese Vsetín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 1331, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1992. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

4TJ Oznice z.s.

6.0 km Oznice 109, Oznice Bezdlužná

TJ Oznice z.s., se sídlem Oznice 109, 756 24, Oznice, v okrese Vsetín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 557, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

5SK Badminton Vsetín, z.s.

6.2 km Semetín 874, Vsetín
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

SK Badminton Vsetín, z.s., se sídlem Semetín 874, 755 01, Vsetín, v okrese Vsetín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 7722, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2007. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat…

6TJ Bystřička

6.9 km Bystřička 82, Bystřička Bezdlužná

TJ Bystřička, se sídlem Bystřička 82, 756 24, Bystřička, v okrese Vsetín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 576, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Předmětem podnikání je: Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a…

7FLORBAL VSETÍN

7.3 km Lázky 652, Vsetín Bezdlužná

FLORBAL VSETÍN, se sídlem Lázky 652, 755 01, Vsetín, v okrese Vsetín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 14124, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2015. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat Registru Ares…

8TJ Sokol Jarcová

7.5 km Jarcová 231, Jarcová Bezdlužná

TJ Sokol Jarcová, se sídlem Jarcová 231, 757 01, Jarcová, v okrese Vsetín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 581, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby…

10Tělovýchovná jednota Alcedo Vsetín

8.6 km Záviše Kalandry 1095, Vsetín Bezdlužná

Tělovýchovná jednota Alcedo Vsetín, se sídlem Záviše Kalandry 1095, 755 01, Vsetín, v okrese Vsetín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 4412, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1999. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Vsetín


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Kateřinice – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.