Sportovní, tělovýchovné spolky – Jankovice okres Kroměříž

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Jankovice.

1–10 firem z 104 nalezených Filtry

1CYKLO ŽOPY amatér bajk tým

2.7 km Žopy 65, Holešov Bezdlužná

Od roku 2003 provozujeme cyklistický klub na amatérské úrovni. Na kolech jezdíme většinou na vyjížďky, společnou dovolenou i závody.

2Šachový klub HYDRO-EKO Prusinovice

3.4 km Prusinovice, Prusinovice Bezdlužná

Šachový klub HYDRO-EKO Prusinovice, se sídlem Prusinovice, 768 42, Prusinovice, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 7000, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1998. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

3Sportovní klub Vesani.cz

3.5 km Sadová 1542, Holešov Bezdlužná

Sportovní klub Vesani.cz, se sídlem Sadová 1542, 769 01, Holešov, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 15892, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2011. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat…

4TrueSport, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
3.7 km Osvobození 1378, Holešov Bezdlužná

TrueSport, s.r.o., se sídlem Osvobození 1378, 769 01, Holešov, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 164753, Městský soud v Praze. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2010. Předmětem podnikání je: výroba, obchod a služby…

5Mažoretky Holešov, o.s.

3.7 km Osvobození 1659, Holešov Bezdlužná

Vystoupení mažoretek na sportovních a společenských akcích, oslavách a večírcích. Poskytujeme twirlingové školení level 1 a level 2.

7SPORT CYKLO, s.r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(73)
3.9 km Masarykova 651/11, Holešov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

SPORT CYKLO, s.r.o., se sídlem Masarykova 651/11, 769 01, Holešov, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 57803, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2008. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání…

9Městský úřad Holešov5 poboček

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
3.9 km Masarykova 628, Holešov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Holešov leží na rozmezí Hané a Valašska. Je tzv. pověřenou obcí III. stupně a nejen správním, ale také průmyslovým a společenským centrem Mikroregionu Holešovsko. Nejstarší zmínka o Holešovu pochází z roku 1141. Jako městečko je uváděn od druhé poloviny 13. století a městem se stal ve 14. století.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Kroměříž


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Jankovice – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.