Sportovní, tělovýchovné spolky – Jakubčovice nad Odrou okres Nový Jičín

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Jakubčovice nad Odrou.

1–10 firem z 108 nalezených Filtry

1Hajdová Šárka

Internetový obchod nabízí trampolíny, sportovní a fitness potřeby, hračky a společenské hry.

2TJ ODRY, z.s.

Činnost fotbalového, volejbalového, gymnastického, tenisového a kuželkářského klubu i oddílu stolního tenisu.

3Sportovní klub orientačního běhu Odry

4.7 km Smetanova 874/2 , Odry Bezdlužná

Sportovní klub se zaměřením na orientační běh.

4Tělocvičná jednota Sokol Spálov

4.8 km Spálov 270, Spálov Bezdlužná

Tělocvičná jednota Sokol Spálov, se sídlem Spálov 270, 742 37, Spálov, v okrese Nový Jičín a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 28329, Městský soud v Praze. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 1994. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

5Oderská městská společnost, s.r.o.

3.5
★★★★★
★★★★★
(4)
4.9 km Radniční 95/14 , Odry
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabídka služeb v oblasti správy a údržby bytového fondu, nebytových prostor, turistické ubytovny a sportovní haly. Provoz vodovodů.

6T.J. Spálov

4.9 km Spálov 342 , Spálov Bezdlužná

Tělovýchovná jednota se zaměřuje na fotbalové aktivity a kulturní dění v obci pořádáním tanečních zábav. Provoz sportovního areálu.

72K-Bike Club Odry

4.8
★★★★★
★★★★★
(31)
4.9 km Hranická 166/26, Odry Bezdlužná

2K-Bike Club Odry, se sídlem Hranická 166/26, 742 35, Odry, v okrese Nový Jičín a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 5295, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2001. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba,…

8TJ Fulnek

8.2 km Sportovní 535 , Fulnek Bezdlužná

Provoz tělovýchovné jednoty a šachového oddílu.

9FORMPROJEKT, spol. s r.o.

4.0
★★★★★
★★★★★
(2)
8.3 km 1. máje 223, Fulnek
Dnes už má zavřeno

Výroba a konstrukce forem. Komponenty pro automobilový a potravinářský průmysl. Vyrábíme sportovní vybavení a reklamní předměty.

10Základní škola a Mateřská škola T.G.Masaryka Fulnek, příspěvková organizace

9.0 km Masarykova 426 , Fulnek Bezdlužná

Základní a mateřská škola T. G. Masaryka ve Fulneku s kapacitou až 450 žáků, byla založena roku 1946. Naše škola nabízí řadu školských i mimoškolských aktivit, výuky cizích jazyků i sportovních aktivit pro své žáky.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Nový Jičín


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Jakubčovice nad Odrou – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.