Sportovní, tělovýchovné spolky – Hvozdec okres Brno - venkov

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Hvozdec.

1–10 firem z 260 nalezených Filtry

1Tělocvičná jednota Sokol Veverské Knínice

Zajišťujeme sportovní činnost pro cvičence všech věkových kategorií.

2TJ Sokol Javůrek

3.6 km Javůrek 58 , Javůrek Bezdlužná

Provozujeme tělovýchovnou jednotu.

3Volejbalový klub Veverská Bítýška

Volejbalový klub Veverská Bítýška, se sídlem Nádražní 496, 664 71, Veverská Bítýška, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 9411, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2002. Více informací naleznete na našich webových…

4MK Akvarest Říčany

4.3 km Rosická 141, Říčany Bezdlužná

MK Akvarest Říčany, se sídlem Rosická 141, 664 82, Říčany, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 12893, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2007. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

6Hotel ATLANTIS, a.s.

4.4
★★★★★
★★★★★
(828)
6.8 km Rozdrojovice 177 , Rozdrojovice Bezdlužná

Náš hotel se nachází v blízkosti Brněnské přehrady a to v klidném prostředí. Provozujeme svatby a pořádáme kongresy i konference a školení a semináře a teambuildingové akce. Nabízíme skvělou gastronomii a grillpark a rauty a to podle přání klienta. Nabízíme bohaté sportovní vyžití a vnější bazén a…

7FC Slovan Rosice, o.s.

4.0
★★★★★
★★★★★
(200)
7.3 km Sportovní 372, Rosice

FC Slovan Rosice, o.s., se sídlem Sportovní 372, 665 01, Rosice, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 1126, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis…

8FC Slovan Rosice, a.s.

7.3 km Sportovní 372, Rosice Bezdlužná

FC Slovan Rosice, a.s., se sídlem Sportovní 372, 665 01, Rosice, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. B 2990, Krajský soud v Brně. Právní forma Akciová společnost. Založení v roce 1999. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je:…

9TJ Čechie Zastávka1 pobočka

4.4
★★★★★
★★★★★
(78)
7.3 km Kopečky 512 , Zastávka Bezdlužná

Provozujeme tělovýchovnou jednotu a šachový oddíl.

10TJ Čechie Zastávka - florbal1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
7.3 km Kopečky 512 , Zastávka Bezdlužná

Provozujeme florbalový klub pro děti i dospělé a pořádáme florbalové soutěže.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - venkov


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Hvozdec – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.