Sportovní, tělovýchovné spolky – Havraníky okres Znojmo

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Havraníky.

1–10 firem z 116 nalezených Filtry

1FC Inter Winter Havraníky

680 m Havraníky 133, Havraníky Bezdlužná

FC Inter Winter Havraníky, se sídlem Havraníky 133, 669 02, Havraníky, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 3386, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1993. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

3SK Tatran Šatov

4.3
★★★★★
★★★★★
(80)
3.5 km Šatov, Šatov Bezdlužná

SK Tatran Šatov, se sídlem Šatov, 671 22, Šatov, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 1506, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené…

4Malovaný sklep Chateau Šatov

4.2
★★★★★
★★★★★
(206)
3.5 km Šatov, Šatov Bezdlužná

Malovaný sklep Chateau Šatov, se sídlem Šatov, 671 22, Šatov, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 209335, Městský soud v Praze. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2010. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání…

5Orel jednota Znojmo-Louka

4.7 km Loucká 3622/29, Znojmo Bezdlužná

Provoz křesťanské tělovýchovné organizace.

6Junák - český skaut, středisko Podyjí Znojmo, z. s.3 pobočky

1.0
★★★★★
★★★★★
(1)
5.4 km U Obří hlavy 7, Znojmo Bezdlužná

Pomáháme dětem a mládeži smysluplně trávit volný čas. Dáváme jim příležitost spolehnout se na partu kamarádů i sám na sebe, pomáháme orientovat se v současném světě a usilujeme o všestranný rozvoj osobnosti. Středisko Podyjí Znojmo sdružuje skauty Znojemska.

8Horizon Properties, s.r.o. (pobočka Chvalovice)3 pobočky

5.5 km Chvalovice 196, Chvalovice
Otevřeno do 21:00
Bezdlužná

Horizon Properties, s.r.o., se sídlem Chvalovice 196, 669 02, Chvalovice, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 13290, Městský soud v Praze. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 1992. Pracuje u nás 6 - 9 zaměstnanců. …

9SK GPOA Znojmo

5.7 km Dolní Česká 362/33, Znojmo Bezdlužná

SK GPOA Znojmo, se sídlem Dolní Česká 362/33, 669 02, Znojmo, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 10980, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2005. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat…

10ProfiTandem.cz

5.7 km Švédská 3183/8, Znojmo Bezdlužná

ProfiTandem.cz, se sídlem Švédská 3183/8, 669 02, Znojmo, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 77890, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2013. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je:…


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Znojmo


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Havraníky – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.