Sportovní, tělovýchovné spolky – Drslavice okres Uherské Hradiště

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Drslavice.

1–10 firem z 179 nalezených Filtry

2Orel jednota Uherský Brod (pobočka Uherský Brod)1 pobočka

3.0 km Na Láně 1979, Uherský Brod Bezdlužná

Orel jednota Uherský Brod, se sídlem Na Láně 1979, 688 01, Uherský Brod, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 18517, Krajský soud v Brně. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 1990. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Více informací…

3OBEC VELETINY1 pobočka

3.1 km Veletiny 218, Veletiny
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Na území obce žije v současnosti přibližne 570 obyvatel. Obecní úřad pravidelně zveřejňuje nejnovější informace pro obyvatele na úřední desce. V obci se nachází knihovna, mateřská škola a řada historických památek. Okolí je přizpůsobeno pro turistiku a součástí je i cyklostezka. Poskytování…

4OLdŠAVA

Provozujeme taneční a pěvecký folklórní soubor. Vystupujeme na různých kulturních i společenských akcích v České republice a v zahraničí. Repertoár našeho sboru čerpá především z Uherskobrodska, Luhačovského Zálesí a Moravských Kopanic.

5Sportovní klub mládeže Výsluní

Provoz sportovního klubu juda pro děti a mládež. Pořádáme sportovní soustředění a letní tábor a účastníme se turnajů a soutěží.

6Tělovýchovná jednota Spartak Uherský Brod1 pobočka

3.7 km U Stadionu 2295, Uherský Brod
Dnes už má zavřeno

Provoz fitness centra s posilovnou. Poskytujeme služby profesionálního trenéra. Dále vedeme oddíly basketbalu, volejbalu, turistiky i kulturistiky, plavání a oddíl šachů.

7Český sportovní klub Uherský Brod

1.0
★★★★★
★★★★★
(1)
3.7 km Prakšická 1421, Uherský Brod

Český sportovní klub Uherský Brod, se sídlem Prakšická 1421, 688 01, Uherský Brod, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 3497, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1993. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby…

8Tělocvičná jednota Sokol Uherský Brod

Provoz sportovního klubu pro děti a mládež se zaměřením na judo. Pořádáme a účastníme se turnajů a organizujeme letní soustředění.

9Dům dětí a mládeže Uherský Brod a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických…

4.0 km Přemysla Otakara II…, Uherský Brod
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Dům dětí a mládeže v Uherském Brodě je středisko pro volný čas dětí a mládeže, je školské zařízení. Naše zařízení nabízí služby s širokým rozsahem činnosti v oblasti výchovy, vzdělávání, rekreace a osvěty pro širokou veřejnost.

10SK Olšava z.s.

4.3 km Naardenská 2282, Uherský Brod Bezdlužná

SK Olšava z.s., se sídlem Naardenská 2282, 688 01, Uherský Brod, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 10787, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2004. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Drslavice – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.