Sportovní, tělovýchovné spolky – Dobrochov okres Prostějov

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Dobrochov.

1–10 firem z 123 nalezených Filtry

1MK BRODEK U PROSTĚJOVA

Provozujeme tělovýchovný spolek.

2TJ Sokol Brodek u Prostějova

TJ Sokol Brodek u Prostějova, se sídlem Tyršova 235, 798 07, Brodek u Prostějova, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 928, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v…

3Tělocvičná jednota Sokol Otaslavice

2.5 km Otaslavice 345, Otaslavice Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnosti i akce pro cvičence všech věkových kategorií. Dále provozujeme družstvo stolního tenistu, dále fotbalový, volejbalový a tenisový oddíl.

4Tělocvičná jednota Sokol Dobromilice

4.1 km Dobromilice 231, Dobromilice Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií.

5FC Dobromilice

4.1 km Dobromilice , Dobromilice Bezdlužná

Zaobíráme se sportovní činností zaměřenou na fotbal. Máme i družstva pro muže, dorost, seniory i žáky. Trénujeme i přípravku.

6TJ Sokol Ondratice

4.3 km Ondratice , Ondratice Bezdlužná

Provozujeme sportovní klub zaměřený na stolní tenis.

7TJ Sokol Pivín

5.2 km Pivín 87, Pivín Bezdlužná

Provoz tělovýchovné jednoty.

8SK KŘENŮVKY

6.2 km Myslejovice, Myslejovice Bezdlužná

Provoz tělovýchovného spolku.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Prostějov


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Dobrochov – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.