Sportovní, tělovýchovné spolky – Daskabát okres Olomouc

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Daskabát.

1–10 firem z 267 nalezených Filtry

1Tělovýchovná jednota Sokol Velký Újezd

4.3
★★★★★
★★★★★
(3)
2.3 km Velký Újezd 135, Velký Újezd Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní akce. Vedeme fotbalový klub, klub stolního tenisu a turistiky.

2Agentura Garde Calcio Olomouc

4.7 km Svésedlice 35, Svésedlice Bezdlužná

Agentura Garde Calcio Olomouc, se sídlem Svésedlice 35, 783 54, Svésedlice, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 5616, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2002. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

4Tělocvičná jednota Sokol Velká Bystřice

Pořádáme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíl všestrannosti a volejbalu.

6ARTUM-UMĚLECKÁ A HUDEBNÍ AGENTURA

8.2 km Boční 439, Velký Týnec Bezdlužná

Umělecká a hudební agentura ARTUM působí v oblasti zprostředkování jednotlivých umělců nebo celých pořadů, ale můžete si objednat také akce na klíč, které pro vás zajistíme od programu vystoupení nejrůznějších umělců, až po catering.

7Auto RC Olomouc o.s.

8.7 km Velký Týnec , Velký Týnec Bezdlužná

Sdružení zájemců o modely aut na dálkové ovládání.

8Junák - svaz skautů a skautek ČR, středisko Bělkovice - Lašťany2 pobočky

8.8 km Blažíčkova 62/18, Bystrovany Bezdlužná

Provozujeme mezinárodní výchovné hnutí pro mládež a děti od 6 let. Organizujeme schůzky, výpravy, akce a tábory. Snažíme se podporovat rozvoj osobnosti mladých lidí, jejich duchovní, mravní, intelektuální, sociální a tělesné schopnosti.

9Sprotovní klub Droždín

Sprotovní klub Droždín, se sídlem Dolní Úlehla 291/27, 779 00, Olomouc-Droždín, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 1426, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1992. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

10TJ Sokol Velký Týnec

9.1 km Ke Vsisku 321, Velký Týnec Bezdlužná

Provozujeme tělovýchovnou jednotu se zaměřením na moderní gymnastiku a estetickou skupinovou gymnastiku.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Olomouc


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Daskabát – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.