Sportovní, tělovýchovné spolky – Červenka okres Olomouc

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Červenka.

1–10 firem z 267 nalezených Filtry

1Tělocvičná jednota Sokol Červenka

150 m Wolkerova 258, Červenka Bezdlužná

Organizujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Oddíly ledního hokeje, nohejbalu, tenisu, volejbalu a florbalu.

2TJ Sokol Tři Dvory

1.8 km Tři Dvory 57, Litovel Bezdlužná

Jsme tělovýchovná jednota se zaměřením na fotbal.

3Tělocvičná jednota Sokol Litovel

1.8 km Opletalova 341/2, Litovel Bezdlužná

Sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíl kulturistiky a tenisu.

4TJ Vodní Sporty Litovel

4.8
★★★★★
★★★★★
(9)
2.0 km Koupaliště 561/1, Litovel Bezdlužná

Provoz tělovýchovné jednoty zaměřená na kanoistiku.

5Moravel, a.s. (pobočka Litovel)26 poboček

2.5
★★★★★
★★★★★
(1)
2.1 km Boskovicova 784/9, Litovel Bezdlužná

Maloobchodní prodej. Jedná se o sortiment papíru a papírenských výrobků. Dále polygrafie, školní a kancelářské potřeby (ŠKP), kalendáře a diáře. Prodáváme i vánoční ozdoby, hračky a společenské hry, sportovní zboží, drogerie a kuchyňka. Mimo jiné nabízíme také fotoalba a kroniky, záznamní knihy,…

7Pramos, spol. s r. o. (pobočka Litovel)3 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
2.4 km Palackého 850/10, Litovel
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Prodej a servis jízdních kol značek Kellys, Dema, Rock Machine a Leader Fox. Nabízíme náhradní díly a cyklistické doplňky, cyklistické oblečení, computery, trenažéry, batohy, balanční kolečka a další. Poskytujeme odborné poradenství. Půjčování koloběžek.

8Tělocvičná jednota Sokol Střelice, Uničov

3.7 km Střelice 131, Uničov Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíl všestrannosti a malé kopané.

9Myslivecký spolek Nové Mlýny z.s.

4.5 km Sobáčov 98, Mladeč Bezdlužná

Myslivecký spolek Nové Mlýny z.s., se sídlem Sobáčov 98, 783 21, Mladeč, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 1554, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1992. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

10TJ Sokol Pňovice

5.1 km Pňovice 52, Pňovice Bezdlužná

Pořádáme sportovní akce. Vedeme fotbalový klub, tenis a aerobik.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Olomouc


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Červenka – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.