Sportovní, tělovýchovné spolky – Bystročice okres Olomouc

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Bystročice.

1–10 firem z 267 nalezených Filtry

1SPORT Štefka

SPORT Štefka, se sídlem Jilemnického 57/62, 779 00, Olomouc-Nedvězí, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 66064, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2016. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem…

2Fotbalový club Hněvotín

3.8 km Hněvotín 331, Hněvotín Bezdlužná

Fotbalový club Hněvotín, se sídlem Hněvotín 331, 783 47, Hněvotín, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 2623, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1993. Předmětem podnikání je: Hostinská činnost Prodej kvasného lihu,…

3T.J. Blatec

4.0 km Blatec 15, Blatec Bezdlužná

Provozujeme tělovýchovnou jednotu.

4TJ Sokol Kožušany

4.2 km Kožušany 92, Kožušany Bezdlužná

Pořádáme sportovní akce a sdružujeme sportovce v regionu.

5Duha-Křišťál

5.0
★★★★★
★★★★★
(13)
4.2 km Růžová 192, Lutín Bezdlužná

Jsme oddíl zaměřený na celoroční činnost s dětmi, hlavně v oblasti turistické a sportovní či poznávání přírody, deskových her a výtvarných schůzek.

6Obec Kožušany-Tážaly1 pobočka

4.2 km Tážaly 1, Kožušany-Tážaly
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná Ověřená

Obec Kožušany-Tážaly je malebná obec v Olomouckém kraji. Chod obce zabezpečuje obecní úřad, který spravuje úřední desku a poskytuje služby Czech POINT. V naší obci se nachází základní škola, pošta, prodejna potravin a sportovní areál. Navštivte náš web a podívejte se do fotogalerie, jak to…

7TJ Sokol Charváty

4.4 km Drahlov 197, Charváty Bezdlužná

Zaměřuji se na jezdectví.

8Tělocvičná jednota Sokol Olomouc-Nemilany

4.4
★★★★★
★★★★★
(46)
4.6 km U sokolovny 350/5, Olomouc Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíly stolního tenisu, volejbalu, florbalu a aerobiku.

9Pramos, spol. s r. o. (pobočka Olomouc, Slavonín)3 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
4.7 km Kafkova 494/19B, Olomouc, Slavonín
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Prodej a servis jízdních kol značek Kellys, Dema, Rock Machine a Leader Fox. Nabízíme náhradní díly a cyklistické doplňky, cyklistické oblečení, computery, trenažéry, batohy, balanční kolečka a další. Poskytujeme odborné poradenství. Půjčování koloběžek.

10AQUAPARK OLOMOUC, a.s.

4.1
★★★★★
★★★★★
(395)
4.7 km Kafkova 526/21, Olomouc
Otevřeno od 10:00
Bezdlužná

Nabízíme atrakce jako vnitřní dušový tobogán (123 m), Space Bowl, proudový kanál, masážní bazén, masážní trysky, vodní děla, chrliče a dětský bazén s vodopádem. Nabízíme relaxaci teplé vířivky, masáže a saunu. Teplota vody v rozmezí 28 -36 st.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Olomouc


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Bystročice – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.