Sportovní, tělovýchovné spolky – Bratřejov okres Zlín

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Bratřejov.

1–10 firem z 193 nalezených Filtry

1TJ Sokol Bratřejov

470 m Bratřejov 261, Bratřejov Bezdlužná

TJ Sokol Bratřejov, se sídlem Bratřejov 261, 763 12, Bratřejov, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 281, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1990. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

2SK Vizovice

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
4.0 km U Stadionu 339, Vizovice Bezdlužná

Sportovní klub.

3OB Vizovice - Vizovice

4.7 km 3. května 1280, Vizovice Bezdlužná

OB Vizovice, se sídlem 3. května 1280, 763 12, Vizovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 13584, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2008. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat Registru Ares,…

4OB Vizovice1 pobočka

4.7 km 3. května 1280, Vizovice Bezdlužná

Oddíly turistiky, tenisu, sportovní gymnastiky, volejbalu, orientačního běhu, šachu a sportu pro všechny. Nabízíme ubytování na ubytovně v šesti pokojích.

5TJ Sokol Vizovice1 pobočka

2.9
★★★★★
★★★★★
(3)
4.9 km Tyršova 177, Vizovice Bezdlužná

Oddíly turistiky, tenisu, sportovní gymnastiky, volejbalu, orientačního běhu, šachu a sportu pro všechny. Nabízíme ubytování na ubytovně v šesti pokojích.

6REVIKA - rekreační areál Vizovice2 pobočky

4.2
★★★★★
★★★★★
(380)
5.9 km Lázeňská 1035, Vizovice Bezdlužná

Nabízíme služby rekreačního ubytování. Vhodné i pro dětské tábory a školy v přírodě.

7TJ Sokol Všemina

4.6
★★★★★
★★★★★
(38)
7.4 km Všemina 281, Všemina Bezdlužná

Fotbalový klub TJ Sokol Všemina. Organizujeme soutěže i turnaje a pořádáme různé společenské a kulturní akce.

9FBC Slušovice, o. s.

8.3 km Slunečná 310, Slušovice Bezdlužná

Sportovní klub se zaměřením na florbal.

10Derby Golf Club Slušovice

4.3
★★★★★
★★★★★
(1)
8.5 km Slušovice, Slušovice
Otevřeno do 19:00
Bezdlužná

Derby Golf Club Slušovice, se sídlem Slušovice, 763 15, Slušovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 2449, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1992. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat…


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Bratřejov – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.