Sportovní, tělovýchovné spolky – Branná okres Šumperk

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Branná.

1–10 firem z 142 nalezených Filtry

2Tenisový klub Staré Město pod Sněžníkem

5.1 km Lipová 40, Staré Město Bezdlužná

Tenisový klub Staré Město pod Sněžníkem, se sídlem Lipová 40, 788 32, Staré Město, v okrese Šumperk a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 3167, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1995. Předmětem podnikání je: Hostinská činnost Prodej…

3Ski areál Kraličák1 pobočka

4.4
★★★★★
★★★★★
(822)
7.6 km Stříbrnice 212, Staré Město
Otevřeno do 16:00
Bezdlužná

Ski areál Kraličák, se sídlem Stříbrnice 212, 788 32, Staré Město, v okrese Šumperk a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 7889, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 1995. Pracuje u nás 10 - 19 zaměstnanců. Předmětem…

4Pikhart Martin - SEGWAY JESENÍKY

4.5
★★★★★
★★★★★
(15)
8.2 km Hynčice pod Sušinou…, Staré Město
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Provozujeme půjčovnu terénních elektrických dvoukolek. Půjčujeme vozítka Segway na čas nebo můžete vyrazit na výlet s průvodcem. Trasy v oblasti Králický Sněžník, ale rádi přijedeme i za Vámi.

5Apartmány Vojtěška-ubytování Kouty nad Desnou

4.6
★★★★★
★★★★★
(40)
9.0 km Rejhotice 135 , Loučná nad Desnou Bezdlužná

Apartmány Vojtěška v Loučné nad Desnou nabízejí příjemné a moderní ubytování v těsné blízkosti lyžařského a relaxačního střediska Kouty nad Desnou.K dispozici jsou jedno, dvou a třípokojové apartmány s kapacitami 3-9 osob, vybavené vlastní koupelnou s WC, kuchyňským koutem, TV a internetem.Dům, s…

6Tělovýchovná jednota Spartak Loučná nad Desnou

Tělovýchovná jednota Jiskra Rapotín provozuje sportovní klub zaměřený na fotbal aj.

7Lyžařský areál Červenohorské sedlo

4.5
★★★★★
★★★★★
(2819)
9.5 km Loučná nad Desnou, Kouty nad Desnou
Otevřeno do 16:00

Lyžařský areál Červenohorské sedlo, se sídlem Loučná nad Desnou, 788 11, Kouty nad Desnou, v okrese Šumperk a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 230, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1990. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby…

8SKI PROSPORT, s.r.o. (pobočka Kouty nad Desnou)2 pobočky

SKI PROSPORT, s.r.o., se sídlem Loučná nad Desnou, 788 11, Kouty nad Desnou, v okrese Šumperk a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 19026, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 1998. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. …

9K3 SPORT, s.r.o.

4.4
★★★★★
★★★★★
(1681)
9.5 km Kouty nad Desnou 30, Loučná nad Desnou
Otevřeno do 21:00

Společnost provozuje lyžařský areál s lyžařskou školou či půjčovnou vybavení aj.

10HELIA TRADE, spol. s r.o. (pobočka Loučná nad Desnou)4 pobočky

3.0
★★★★★
★★★★★
(1)
9.5 km Kouty nad Desnou 30, Loučná nad Desnou
Otevřeno do 17:00

Společnost HELIA TRADE, spol. s r.o. poskytuje služby v oblasti prodeje trekingových a horských kol, lyží včetně příslušenství, inline bruslí aj.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Šumperk


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Branná – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.