Sportovní, tělovýchovné spolky – Bohuňovice okres Olomouc

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Bohuňovice.

1–10 firem z 267 nalezených Filtry

2Bohuňovické mažoretky, o.s.

1.1 km Lhotka 417, Bohuňovice Bezdlužná

Bohuňovické mažoretky, o.s., se sídlem Lhotka 417, 783 14, Bohuňovice, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 9112, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2010. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis…

3Raft Club Bohuňovice

1.7 km Bohuňovice, Bohuňovice Bezdlužná

Raft Club Bohuňovice, se sídlem Bohuňovice, 783 14, Bohuňovice, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 7065, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2006. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

4Junák - svaz skautů a skautek ČR, středisko Bělkovice - Lašťany (pobočka…2 pobočky

Provozujeme mezinárodní výchovné hnutí pro mládež a děti od 6 let. Organizujeme schůzky, výpravy, akce a tábory. Snažíme se podporovat rozvoj osobnosti mladých lidí, jejich duchovní, mravní, intelektuální, sociální a tělesné schopnosti.

5CYKLO 2000 KAŇKOVSKÝ

Provoz týmu složeného z příznivců cyklistiky.

7TJ Sokol Týneček

4.0
★★★★★
★★★★★
(3)
4.1 km Bohuslava Martinů…, Týneček Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií.

8TJ Samotišky

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
4.4 km Toveřská 22/54, Samotišky Bezdlužná

TJ Samotišky, se sídlem Toveřská 22/54, 779 00, Samotišky, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 1423, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1992. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat…

9ODBOR ASPV ZDRAVÍ

4.6 km Dolní 92/68, Štěpánov Bezdlužná

Zajištění aktivit ve sportu.

10Junák - svaz skautů a skautek ČR, středisko J. E. Kosiny - 23. koed. oddíl…4 pobočky

4.7 km Nádražní 153/11, Štěpánov Bezdlužná

Provozujeme mezinárodní výchovné hnutí pro mládež a děti od 6 let. Organizujeme schůzky, výpravy, akce a tábory. Snažíme se podporovat rozvoj osobnosti mladých lidí, jejich duchovní, mravní, intelektuální, sociální a tělesné schopnosti.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Olomouc


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Bohuňovice – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.