Sportovní, tělovýchovné spolky – Blatec okres Olomouc

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Blatec.

1–10 firem z 267 nalezených Filtry

1T.J. Blatec

640 m Blatec 15, Blatec Bezdlužná

Provozujeme tělovýchovnou jednotu.

2Obec Kožušany-Tážaly1 pobočka

1.1 km Tážaly 1, Kožušany-Tážaly
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná Ověřená

Obec Kožušany-Tážaly je malebná obec v Olomouckém kraji. Chod obce zabezpečuje obecní úřad, který spravuje úřední desku a poskytuje služby Czech POINT. V naší obci se nachází základní škola, pošta, prodejna potravin a sportovní areál. Navštivte náš web a podívejte se do fotogalerie, jak to u…

3TJ Sokol Kožušany

1.5 km Kožušany 92, Kožušany Bezdlužná

Pořádáme sportovní akce a sdružujeme sportovce v regionu.

4TJ Sokol Charváty

1.6 km Drahlov 197, Charváty Bezdlužná

Zaměřuji se na jezdectví.

5Hanácký Mushers Club

2.3 km Drahlov 153, Charváty Bezdlužná

Hanácký Mushers Club, se sídlem Drahlov 153, 783 75, Charváty, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 3215, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1995. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat…

6Tělocvičná jednota Sokol Olomouc-Nemilany

4.4
★★★★★
★★★★★
(46)
2.9 km U sokolovny 350/5, Olomouc Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíly stolního tenisu, volejbalu, florbalu a aerobiku.

7Petřík František - nahrávací studia

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
3.3 km Bolelouc 668, Dub nad Moravou Bezdlužná

Nabídka služeb v oblasti ozvučení a osvětlení kulturních a společenských akcí. Provozujeme i nahrávací studio. Dále zajišťujeme živé nahrávky i v prostorech jako jsou kostely, přednáškové sály a sportovní haly, nasvícení živých produkcí. Pronajímáme venkovní pódia, světelný park a střechy na akce.

8SPORT Štefka

SPORT Štefka, se sídlem Jilemnického 57/62, 779 00, Olomouc-Nedvězí, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 66064, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2016. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem…

9Otakar Hlaváč

4.5
★★★★★
★★★★★
(119)
4.5 km Blatecká 234, Grygov Bezdlužná

Provozuji sportovní centrum.

10Štíhlá a fit s.r.o.

Štíhlá a fit s.r.o., se sídlem Josefa Beka 484/4, 783 01, Olomouc-Slavonín, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 67792, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2016. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. …


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Olomouc


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Blatec – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.