Sportovní, tělovýchovné spolky – Biskupice okres Zlín

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Biskupice.

1–10 firem z 193 nalezených Filtry

1FLASPRO s.r.o.

2.4 km Zahradní čtvrť 913, Luhačovice
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

FLASPRO s.r.o., se sídlem Zahradní čtvrť 913, 763 26, Luhačovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 97625, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2017. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je:…

2Tělocvičná jednota Sokol Luhačovice

3.7 km Masarykova 228, Luhačovice Bezdlužná

Tělocvičná jednota Sokol Luhačovice, se sídlem Masarykova 228, 763 26, Luhačovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 28422, Městský soud v Praze. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 1996. Předmětem podnikání je: Hostinská činnost Výroba,…

3Jan Bartončík - jeansové zboží2 pobočky

3.9 km Masarykova 207, Luhačovice Bezdlužná

Prodáváme jeansové zboží a streetové zboží. Nabízíme dámské i pánské oblečení různých velikostí. Pro více informací nás neváhejte navštívit nebo kontaktovat telefonicky.

4T.J. Slovan Luhačovice - orientační běh1 pobočka

4.3
★★★★★
★★★★★
(3)
3.9 km Lužné 1032, Luhačovice Bezdlužná

Oddíl orientačního běhu. Pořádáme zahraniční výjezdy, oddílové soustředění a závody.

7Japa Sport (pobočka Pozlovice)3 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(44)
5.6 km Jurkovičova alej 77, Pozlovice
Otevřeno do 21:00
Bezdlužná

Japa Sport, se sídlem Jurkovičova alej 77, 763 26, Pozlovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 62140, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2015. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je:…

8Japa Sport (pobočka Pozlovice) - Pozlovice3 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(44)
6.2 km Antonína Václavíka…, Pozlovice
Otevřeno do 21:00
Bezdlužná

Japa Sport, se sídlem Antonína Václavíka 337, 763 26, Pozlovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 62140, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2015. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je…

9Tělovýchovná jednota SOKOL POZLOVICE

7.1 km Pozlovice , Pozlovice Bezdlužná

Sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíly fotbalu, volejbalu, stolního tenisu a šachů. Nabízíme lekce jógy a cvičení pro ženy. Dále sdružujeme oddíly kuželek a klubu vodních sportů.

10SK Březůvky

8.4 km Březůvky 76, Březůvky Bezdlužná

Sportovní klub, včetně mužstva žáků a žen.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Biskupice – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.