Sportovní, tělovýchovné spolky – Bílovec okres Nový Jičín

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Bílovec.

1–10 firem z 108 nalezených Filtry

1Tělovýchovná jednota Spartak Bílovec

540 m Ostravská 35/9 , Bílovec Bezdlužná

Vedeme sportovní oddíly. Nabízíme lekce cvičení žen a seniorek, žactva i rodičů s dětmi.

4POMPO spol. s r.o. (pobočka Studénka)122 poboček

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
5.3 km nám. Republiky 700, Studénka
Otevřeno od 8:30
Bezdlužná

Poskytujeme maloobchodní prodej hraček a kočárků či autosedaček, dětských a kojeneckých oděvů a výbavy k rekreačním sportům. Dále dodáváme panenky Barbie či Steffi.

5Jarošův statek

4.6
★★★★★
★★★★★
(124)
5.5 km Panská 229, Studénka Bezdlužná

Jarošův statek, se sídlem Panská 229, 742 13, Studénka, v okrese Nový Jičín a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 18108, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2018. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z…

6SPOREZA, s.r.o.

5.5 km Sjednocení, Studénka-Butovice Bezdlužná

SPOREZA, s.r.o., se sídlem Sjednocení, 742 13, Studénka-Butovice, v okrese Nový Jičín a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 24167, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2001. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a…

7Vodní sporty RELAX, s.r.o. (pobočka Studénka-Butovice)2 pobočky

Vodní sporty RELAX, s.r.o., se sídlem Budovatelská 770, 742 13, Studénka-Butovice, v okrese Nový Jičín a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 30299, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2007. Pracuje u nás 10 - 19…

8SAK Studénka, příspěvková organizace1 pobočka

4.3
★★★★★
★★★★★
(119)
5.7 km Budovatelská 770, Studénka
Otevřeno od 8:00
Bezdlužná

Zabýváme se pořádáním společenských akcí a kurzů. Pronajímáme prostory pro kulturní akce. Pořádáme kurzy pro zdraví, kurz orientálního tance nebo kalanetiky.

9TJ MSV STUDÉNKA o.s.

5.7 km Sjednocení 835, Studénka Bezdlužná

Tělovýchovná jednota vede oddíly badmintonu, juda, nohejbalu, skateboardingu, stolního tenisu, šachu, tenisu a volejbalu.

10Sportovní klub Studénka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
5.7 km 2. května 7 , Studénka Bezdlužná

Činnost sportovního klubu.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Nový Jičín


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Bílovec – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.