Sportovní, tělovýchovné spolky – Bělov okres Zlín

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Bělov.

1–10 firem z 193 nalezených Filtry

1FC Žlutava, z.s.

1.7 km Žlutava 191, Žlutava Bezdlužná

FC Žlutava, z.s., se sídlem Žlutava 191, 763 61, Žlutava, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 5649, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1996. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

2Skupina historického šermu Berendal

1.7 km Žlutava 301, Žlutava Bezdlužná

Skupina historického šermu Berendal, se sídlem Žlutava 301, 763 61, Žlutava, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 9321, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2002. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z…

4TJ Jiskra Otrokovice1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
1.7 km Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

5NADĚJE (pobočka Otrokovice)42 poboček

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
1.9 km Wolkerova 1274, Otrokovice
Otevřeno do 24:00
Bezdlužná

Pomoc potřebným lidem. Hygienické zázemí osobám v nepříznivé sociální situaci spojené se ztrátou bydlení. Denní a týdenní stacionář, sociálně terapeutické dílny, sportovní a kulturní aktivity i účasti na soutěžích a festivalech.

6Speedskating club Otrokovice, z.s.

Sportovní klub se zaměřením na in-line rychlobruslení.

7Střední průmyslová škola Otrokovice

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
2.2 km tř. Tomáše Bati 1266, Otrokovice Bezdlužná

Střední průmyslová škola Otrokovice patří mezi největší státní školy ve Zlínském regionu. Její výhodou je široká nabídka vzdělávacích oborů, což umožnuje pružně reagovat na požadavky na trhu práce. Dále škola poskytuje komplexní přípravu v oborech zakončených maturitní zkouškou a výučním listem.…

8SPORT CENTRUM BAŤOV

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
2.3 km tř. Tomáše Bati 1619, Otrokovice
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

SPORT CENTRUM BAŤOV, se sídlem tř. Tomáše Bati 1619, 765 02, Otrokovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2014. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v…

9Guncenter

4.7
★★★★★
★★★★★
(123)
2.4 km tř. Tomáše Bati 1566, Otrokovice
Otevřeno od 14:00
Bezdlužná

Guncenter, se sídlem tř. Tomáše Bati 1566, 765 02, Otrokovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 61908, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2009. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je:…

10Florbalový klub PANTHERS OTROKOVICE

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
2.5 km Štěrkoviště 1293, Otrokovice Bezdlužná

Florbalový klub PANTHERS OTROKOVICE, se sídlem Štěrkoviště 1293, 765 02, Otrokovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 7769, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2000. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj:…


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Bělov – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.